OneUI 8 ne zaman gelecek?

Tekrardan görmeye başladım. OneUI ne zaman gelecek? S25 serisine gönderilecekmiş diye duydum. S24'e ne zaman gelebilir?
Hocam merhaba.

En yeni tanıtılan cihazlara öncelik verilir. S25 için Eylül ayında çıktığını varsayalım.
Ekim, en geç Kasım içerisinde S24 serisine güncelleme dağıtılır. Kısacası S25 serisine dağıtım başladıktan 2-3 ay sonra dağıtıma başlanır. (Genel dağıtımdan değil ülkemize dağıtım aralığından bahsetmekteyim.)

Genel olarak böyle oldu büyük güncellemelerde.

Tekrardan görmeye başladım. One UI ne zaman gelecek? S25 serisine gönderilecekmiş diye duydum. S24'e ne zaman gelebilir?

Net bir tarih yok ancak benim tahminimce ekim civarı hatta sonlarına doğru bazı kullanıcılar yavaştan erişmeye başlar. Aralık ortası/sonunu bulabilir tamamen dağıtım.

Bi haber sitesinde okumuştum Samsung güncellemeleri S serisinden çekip, Katlanabilir telefonlara ilk verecekmiş diye.

Yani Katlanabilir> S serisi> ve diğer modeller diye gidecekmiş. Tabi söylenti ne kadar doğru yanlış bilinmiyor.

Böyle olursa şayet git gide uzar bu iş.

Bi haber sitesinde okumuştum Samsung güncellemeleri S serisinden çekip, Katlanabilir telefonlara ilk verecekmiş diye.

Yani Katlanabilir> S serisi> ve diğer modeller diye gidecekmiş. Tabi söylenti ne kadar doğru yanlış bilinmiyor.

Böyle olursa şayet git gide uzar bu iş.
Apple'dan geçip tek memnun olmadığım şey güncelleme mevzusu. Versene tüm cihazlara aynı anda sürümü. Optimizasyon problemi varsa da adamakıllı oturup yapacak yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı