Online e-ticaret mağazası için isim önerisi

Enes Ars

Kilopat
Katılım
15 Haziran 2016
Mesajlar
371
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kendi çapımda e-ticarete başlayacağım. Yeni yıla kadar şahıs şirketimi açmış olup Hepsiburada'da mağaza açma hedefim var. Genel olarak teknoloji ürünleri satmayı planlıyorum. Şu an aklıma takılan şeylerden biri Hepsiburada'daki mağaza ismim ne olmalı. İsim için sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Klişe isimlerden uzak durmaya çalışıyorum, ileride de kullanabileceğim bir isim arayışım var. İsmim veya soy ismimi (Enes Arslanbaş) içeren isimler olabilir. Sonunda -Tech veya -Store gibi ekler olabilir. Hayal gücünüze ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Kendi çapımda e-ticarete başlayacağım. Yeni yıla kadar şahıs şirketimi açmış olup Hepsiburada'da mağaza açma hedefim var. Genel olarak teknoloji ürünleri satmayı planlıyorum. Şu an aklıma takılan şeylerden biri Hepsiburada'daki mağaza ismim ne olmalı. İsim için sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Klişe isimlerden uzak durmaya çalışıyorum, ileride de kullanabileceğim bir isim arayışım var. İsmim veya soy ismimi (Enes arslanbaş) içeren isimler olabilir. Sonunda -tech veya -Store gibi ekler olabilir. Hayal gücünüze ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.

Enstech.
 
Ars Technology Store (ATS)
Nasıl?
Eğer büyürsen ve dev bir firma olursa Twitter gibi yaparsın artık :D (!).
 
İsmi beğenirlerse çalarlar hocam.
Buradan çalınacağını zannetmiyorum ama çalınırsa da canı sağ olsun, başka bir şey düşünürüm.
20 gün sonra güncelleme geçeyim. Mağaza ismini NesTech koydum. Yaklaşık 1 hafta önce mağazam açıldı ve satış yapmaya başladım. İsim önerisinde bulunan herkese teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı