Online eğitim için dört bir yandan tag oluşturdu!

Şaka gibi milletiz arkadaş. Okul kapanınca vah efendim okul kapandı, biz uzaktan eğitimde verim alamıyoruz, sınavlarda sizin yüzünüzden başarısız kalıyoruz diye milli eğitime yükleniyorsunuz. Açılıyor, şimdi de korona olacağız yok şu yok bu. Kafelerde gezerken sokakta gezerken milletin tuttuğu şeyi tutarken korona bulaşmıyor da, okula gidince bulaşıyor.

İlginç gerçekten. Eğitimin önemini hala kavrayamadık.

Sende öyle ama bizde öyle değil. Lisedeyim bütün sınıflar aynı anda aynı kapıdan ve aynı merdivenden giriş-çıkış yapıyorlar. Tuvaletler ortak, her gün sabah bütün okulu yan yana tören için diziyorlar.

Okullar kapanmasın, düzene sokulsun. Mesela 5 gün değil de, farklı gruplara ayrılarak haftada 3 gün eğitim yapılabilir. Okul başlangıcı ve sonu iş gidişine ve çıkışına denk gelmeyecek şekilde düzenlenebilir. 65 yaş üstü amcalarımızın ve teyzelerimizin akbilleri ücretli bir hale getirilebilir. Bilen bilir, İstanbul Pendik'ten ekmek almaya Kadıköy'e giden amcalarımız var.

İşte doğru cevap. Sağlık ve eğitim bir şekilde dengede tutulmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…