Online eğitimde yaşadığım zorluklar

He bu arada, aklama geldi de anlatayım. Geleyim annemle olan derdime. Bu aralar annemle aram sakat. Örnek olarak, her şeyi oyun sayıyor. Her şeyi ama "Her şeyi!" (dersteyken). Bir yükleme var da onun için uygulama mı açman gerekiyor? Oyun, yanlışlıkla bir oyun, uygulama ya da bir sekme mi açtın? Oyun, birisine acil mesaj mı atman gerekiyor? Oyun. Oyun, oyun, oyun ve oyun! Bu nedir ya? Ben insan dışı bir varlık mıyım? Bu kadar da olmaz ama yani. İnsan dışı bir varlığım da insan olmak için mi geldim dünyaya? Annem dersi dinlemediğimi zannediyor. Ben ise dinliyorum. Yanlış anlamayın, bunları dememin sebebi annem rezil olsun falan diye değil. Ama bunları annem bir yerden okursa forumdaki hesabımı kapatmaya kadar gidebilir. Ya da en kötüsü forumu bırakırım. Ama ben bir yerden akıl almadan forumu bırakamam.

He bu arada, aklama geldi de anlatayım. Geleyim annemle olan derdime. Bu aralar annemle aram sakat. Örnek olarak, her şeyi oyun sayıyor. Her şeyi ama "her şeyi!" (dersteyken). Bir yükleme var da onun için uygulama mı açman gerekiyor? Oyun, yanlışlıkla bir oyun, uygulama ya da bir sekme mi açtın? Oyun, birisine acil mesaj mı atman gerekiyor? Oyun. Oyun, oyun, oyun ve oyun! Bu nedir ya? Ben insan dışı bir varlık mıyım? Bu kadar da olmaz ama yani. İnsan dışı bir varlığım da insan olmak için mi geldim dünyaya? Annem dersi dinlemediğimi zannediyor. Ben ise dinliyorum. Yanlış anlamayın, bunları dememin sebebi annem rezil olsun falan diye değil. Ama bunları annem bir yerden okursa forumdaki hesabımı kapatmaya kadar gidebilir. Ya da en kötüsü forumu bırakırım. Ama ben bir yerden akıl almadan forumu bırakamam.

Benim de babamla aynı sorunum vardı aldım yanıma CS:GO falan birkaç oyun oynattım dedim bunlar benim oyunlarım bir baha da her şeye oyun demedi kötü amaçları yok bilmediklerinden böyle davranıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı