Online eğitimi hiç anlamıyorum

Online kaynaklı. Zamanının yüzde doksanını eğlenmek için kullandığın bir araca eğitim taşınınca insan odaklanamıyor. Aynı zamanda hocanın kafası karpuz gibi tüm ekranı kaplıyor. O orada oturup anlatıyor. Anlamak zor.

Çok doğru kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.

Derste kamera açmayan hocalar bize kamera açtırıyor. Bilgisayarların fan sesinden hoca duyulmuyor. Derslere internet gidince giremiyoruz laf söylüyor inanmıyorlar. Bu bizim hatamız değil gayet normal.

Derste kamera açmayan hocalar bize kamera açtırıyor. Bilgisayarların fan sesinden hoca duyulmuyor. Derslere internet gidince giremiyoruz laf söylüyor inanmıyorlar. Bu bizim hatamız değil gayet normal.
Bana da oluyor. Bir de interneti kötü olduğu için sesi duyulmayan bir hoca vardı (neyse ki düzeldi sorunu). Anlayıp cevap vermeye çalıştım. Aşırı cızırtı vardı. En son da hoca dersi dinlemiyormuşum diye attı. Okulda en sevilmeyen hocaydı bir ara.

Ben tamamen dijitalleşmeden yanayım. MEB bünyesinde sağlam bir online eğitim platformu kurulursa okullara gerek bile kalmaz. Sorularımızı da destek talebi atar gibi sorarız hem. Bir süre sonra herkesin erişimine açık, devasa bir bilgi bankası olur.

Online derslerden bir şey anlamıyor olmanız sizin çalışmamış olmanızdır. 1 yıldır Online eğitim alıyorum nedense daha kolay geliyor çalışmak bana. Daha rahat not alınıp, ders kayıtlarına ulaşmak çok güzel bir şey. Bundan faydalanılmalı. (Üniversiteye gidiyorum.)

Ben tamamen dijitalleşmeden yanayım. MEB bünyesinde sağlam bir Online eğitim platformu kurulursa okullara gerek bile kalmaz. Sorularımızı da destek talebi atar gibi sorarız hem. Bir süre sonra herkesin erişimine açık, devasa bir bilgi bankası olur.

Mantıklı ama burası Türkiye.

Ben tamamen dijitalleşmeden yanayım. MEB bünyesinde sağlam bir online eğitim platformu kurulursa okullara gerek bile kalmaz. Sorularımızı da destek talebi atar gibi sorarız hem. Bir süre sonra herkesin erişimine açık, devasa bir bilgi bankası olur.
Yok zor olur.
Mantıklı ama burası Türkiye.
Aynen burada mantığa pek yer yok ☹️.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı