Problemlerden hiçbir şey anlamıyorum

6 ay kısa bir süre değil ama okuduğunuzu anlama yeteneğinizi geliştirmek için kısa bir süre. Bu sürede daha faydalı işler yapabilirsiniz.

TYT matematikten 11-12 soru problem geldiği için bu kadar önemsiyorum. En fazla geometri ile o açığı kapatabilirim. Geometrim de hiç iyi değil pek çalışmadım.

6 ay gayet yeterli bir süre ne kadar istediğinize bağlı.

TYT mat 20 net civarı yapsam çok çok yeter, zaten hedefim 4 yıllık olduğu için AYT'ye daha çok önem veriyorum.

6 ay gayet yeterli bir süre ne kadar istediğinize bağlı.
Tabii ki yeterli ancak problemler için harcayacağı zamanı başka bir şeye harcasa daha faydalı olabilir. Çünkü problemler 3 5 günde bitecek bir şey değil. Özellikle arkadaşın ne kadar eksik olduğunu düşünürsek en azından bi 2 3 haftayı sadece probleme ayırması gerekecek gibi duruyor. Bunu ayırdıktan sonra da geleceği seviyeyi bilemeyiz. Biraz şans işi sanırım. Uğraştığına değer ya da değmez diyemem.

Tabii ki yeterli ancak problemler için harcayacağı zamanı başka bir şeye harcasa daha faydalı olabilir. Çünkü problemler 3 5 günde bitecek bir şey değil. Özellikle arkadaşın ne kadar eksik olduğunu düşünürsek en azından bi 2 3 haftayı sadece probleme ayırması gerekecek gibi duruyor. Bunu ayırdıktan sonra da geleceği seviyeyi bilemeyiz. Biraz şans işi sanırım. Uğraştığına değer ya da değmez diyemem.
Peki hocam onun açığını ne ile kapatabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı