Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 28 Mart 2024 #1 Arkadaşlar merhaba diyete ve spora başlamak istiyorum. İnternette bir sürü uzaktan eğitimli hoca var. Sizin kullandığınız beğendiniz varsa önerirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba diyete ve spora başlamak istiyorum. İnternette bir sürü uzaktan eğitimli hoca var. Sizin kullandığınız beğendiniz varsa önerirseniz çok sevinirim.
sucuklukedy Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #2 Arda Build yada Ege fitness
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 28 Mart 2024 #3 sucuklukedy dedi: Arda Build'ya da ege fitness. Genişletmek için tıkla... Hangisini kullandınız hocam?
sucuklukedy dedi: Arda Build'ya da ege fitness. Genişletmek için tıkla... Hangisini kullandınız hocam?
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #4 Mustafa yıldızda olabilir. SngrBob dedi: Mustafa yıldızda olabilir. Genişletmek için tıkla... Muratcan yanaröz de olabilir, Serdar aktolgayı falan çok önermem çünkü grup mantığı çalışıyor.
Mustafa yıldızda olabilir. SngrBob dedi: Mustafa yıldızda olabilir. Genişletmek için tıkla... Muratcan yanaröz de olabilir, Serdar aktolgayı falan çok önermem çünkü grup mantığı çalışıyor.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 28 Mart 2024 #5 SngrBob dedi: Mustafa yıldızda olabilir. Muratcan yanaröz de olabilir, Serdar aktolgayı falan çok önermem çünkü grup mantığı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yakınınzda kullanan var mıydı veya siz kullandınız mı?
SngrBob dedi: Mustafa yıldızda olabilir. Muratcan yanaröz de olabilir, Serdar aktolgayı falan çok önermem çünkü grup mantığı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yakınınzda kullanan var mıydı veya siz kullandınız mı?
sucuklukedy Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #6 Elweald dedi: Hocam yakınınzda kullanan var mıydı veya siz kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Ege Fitness kullandım tanıyorum kendini fizik güncellemesini paylaşamam ama mükkemel oluyorsun.
Elweald dedi: Hocam yakınınzda kullanan var mıydı veya siz kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Ege Fitness kullandım tanıyorum kendini fizik güncellemesini paylaşamam ama mükkemel oluyorsun.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.097 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 30 Mart 2024 #7 sucuklukedy dedi: Ege fitness kullandım tanıyorum kendini fizik güncellemesini paylaşamam ama mükkemel oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ege fitness direkt olarak hazır paket veriyor bazı hocalar ise kişiye özel senle birebir ilgileniyor sence onlar daha mantıklı değil mi?
sucuklukedy dedi: Ege fitness kullandım tanıyorum kendini fizik güncellemesini paylaşamam ama mükkemel oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam ege fitness direkt olarak hazır paket veriyor bazı hocalar ise kişiye özel senle birebir ilgileniyor sence onlar daha mantıklı değil mi?
sucuklukedy Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #8 Elweald dedi: Hocam ege fitness direkt olarak hazır paket veriyor bazı hocalar ise kişiye özel senle birebir ilgileniyor sence onlar daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben normal hayattan tanışıyorum ona bağlı değişmiştir muhtemelen ama ege abiyi gerçekten tavisye ederim.
Elweald dedi: Hocam ege fitness direkt olarak hazır paket veriyor bazı hocalar ise kişiye özel senle birebir ilgileniyor sence onlar daha mantıklı değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben normal hayattan tanışıyorum ona bağlı değişmiştir muhtemelen ama ege abiyi gerçekten tavisye ederim.