Online ödeme sistemleri

Abuzerx1

Centipat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bir site açıyoruz arkadaşlarla kısmetse ama paytr ve paywant gibi sanal poslara baktık ama anlaşma sağlayamadık. Dünya da ilk olacak bir site kuruyoruz. Ancak site dünya da ilk olduğu için sanal pos almakta zorlanıyoruz, bize sanal pos hakkında yardımcı olabilecek kadim bilgisayar canavarlarını bekliyorum. Anlamadığınız bir yer varsa sorun açıklarım.

Ben paymes ile başlamıştım fakat işler büyüyünce paytr'ye geçiş yaptım. İlk başta yaptığım işi tam anlamadıklarından olumsuz yanıt geldi ama sonradan düzgünce açıklayınca anlaşmaya vardım. Başlangıç olarak paymes deneyebilirsin.

Ben paymes ile başlamıştım fakat işler büyüyünce Paytr'ye geçiş yaptım. İlk başta yaptığım işi tam anlamadıklarından olumsuz yanıt geldi ama sonradan düzgünce açıklayınca anlaşmaya vardım. Başlangıç olarak paymes deneyebilirsin.

Teşekkür ederim bir deneyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı