Online oyun önerisi

cihankurtulusov

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2019
Mesajlar
370
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşla beraber takım/klan/lonca/müttefik şeklinde oynanabilecek, günlerce/aylarca "grind" yapmayı gerektirmeyen, günlük 1-2 saatin bile yeteceği kısaca hayat söndürmeyen ve "P2W" olmayan online türde bir oyun arıyorum. Browser veya mobil tabanlı olabilir, MMORPG veya MMO-Strateji türünde olabilir. Bu türleri sadece örnek olarak verdim, ana akım rekabetçi oyunlar dışında bahsettiğim özelliklerin tamamını olmasa bile çoğunluğunu barındıran başka türde oyunlar da önerebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Arkadaşla beraber takım/klan/lonca/müttefik şeklinde oynanabilecek, günlerce/aylarca "grind" yapmayı gerektirmeyen, günlük 1-2 saatin bile yeteceği kısaca hayat söndürmeyen ve "P2W" olmayan Online türde bir oyun arıyorum. Browser veya mobil tabanlı olabilir, MMORPG veya MMO-Strateji türünde olabilir. Bu türleri sadece örnek olarak verdim, ana akım rekabetçi oyunlar dışında bahsettiğim özelliklerin tamamını olmasa bile çoğunluğunu barındıran başka türde oyunlar da önerebilirsiniz.

MTA San Andreas önerebilirim bir server öneriyim janti diye bir server vardı orada mikrofonla bile konuşabiliyorsunuz.
 
Arkadaşla beraber takım/klan/lonca/müttefik şeklinde oynanabilecek, günlerce/aylarca "grind" yapmayı gerektirmeyen, günlük 1-2 saatin bile yeteceği kısaca hayat söndürmeyen ve "P2W" olmayan online türde bir oyun arıyorum.
Yıllardır oyun oynadım ve bu tanıma karşılık gelen bir oyun bile görmedim. Varsa bana da söyleyin :)
 
Yıllardır oyun oynadım ve bu tanıma karşılık gelen bir oyun bile görmedim. Varsa bana da söyleyin :)
Aslında anlatmak istediğim, rekabet edebilmek için yüzlerce saat karakter kasmanın gerekmediği, daha çok yeteneğin ön planda olduğu online oyunlar. CS:GO, Valorant, LoL, Fortnite gibi ana akım online oyunların çoğu zaten bu tarzda oyunlar ama ben daha az bilinen (misal Brawlhalla gibi) oyunları keşfetmek için açmıştım konuyu. MMORPG, MMO-Strateji, browser ve mobil türlerini belki bu türlerde de aradığım tarzda oyun vardır diye skalayı geniş tutmak için yazmıştım ama direkt MMORPG arıyorum gibi anlaşılmış galiba. "P2W"e gelirsek, zaten bir oyun "P2W" olduysa oyun olmaktan çıkmıştır bana göre.

Öneriler için teşekkür ederim. Konuyu bir kaç ay önce açmıştım, şuan bu tarz oyunlar arayışında değilim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı