Online oyun önerisi

Arkadaşlar merhaba normalde CS:GO oynuyorum ama hilelerden bıktım usandım oynanacak gibi değil artık buna benzer arkadaşlarımla oynayabileceğim çok oyunculu oyun önerirseniz sevinirim.
Söylediklerinize göre; Online, Co Op veya Multiplayer içerikli bir FPS oyunu arıyorsunuz galiba. Battlefield, Doom, Serious Sam, Painkiller, CS GO, Quake ve Left 4 Dead oyunlarını tavsiye edebilirim. Bunlar haricinde; Black Squad, Arma 3, Insurgency, Insurgency: Sandstorm, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Counter-Strike Nexon, Squad, Post Scriptum, Hunt: Showdown, Team Fortress 2, Destiny 2, PlanetSide 2, APB Reloaded, Ironsight, Will To Live Online, Ring of Elysium ve Dirty Bomb oyunlarını da kesinlikle tavsiye ederim ama bu oyunların hepsini sistem gereksinimlerini kontrol etmeden öneride bulundum. Bu yüzden önerdiğim oyunlardan, özellikle de Doom Eternal gibi oyunları bilgisayar sistemin kaldırmayabilir ama önerdiklerim arasında illa kaldıran olacaktır. Sadece biraz araştırman ve sistem gereksinimlerini kontrol etmen gerekli ;)(y).
Dostum Overwatch, Paladins ve Fortnite oyunlarını eklemeyi unutmuşum. Bu oyunlara da bir göz atabilirsin.
 
Hazır yeni çıkmışken 50 TL'ye satılan Bleeding Edge'i alabilirsin. Rekabetçi, yakın dövüş sistemi olan güzel bir oyun. Overwatch'a benzerliği var.

Onun dışında Riot Games'in yakın zamanda çıkaracağı Valorant isimli oyunu takip etmeni isterim. VALORANT: Riot Games’ competitive 5v5 character-based tactical shooter sitesinden e-posta kaydı yaptırıp oyunun gelişim sürecinden haberdar olabilirsin.

Öteki taraftan, birçok kişinin gözden kaçırdığı ve eğer Pokemon seviyorsan çok seveceğin bir oyun var: TemTem. Oyun erken erişimde olmasına rağmen olumlu tepki topladı. Sürece dahil olabilirsin.

İlla rakip bir oyuncuya karşı oynamak zorunda değilsin, Borderlands 3 tek başına veya takım arkadaşınla düşmanları alaşağı edebileceğin güzel bir Looter-Shooter. Bir bakabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı