Online oyun tavsiyesi

Oyun tasarım aşamasında değil basın mensupları ve Blizzardın seçtiği insanlara dağıtılıyor koçum sen bilmediğin konularda kemik atılmadığı sürece havlamamalısın.
Haklısın. Bütün oyun siteleri , basın mensupları etrafı tonla "overwatch'ı test ettik." haberleriyle doldurmuşlardı. Nasılsa unuttum. Özür dilerim senden çok[emoji2]

Piyasayı az çok takip ediyor olsaydın, blizzard birşey paylaştığında yerli ve yabancı sitelerdehaber olur. Hele hele bu yeni bir oyunsa deli gibi olur. Daha fazla cevap ver ki daha çok gülelim[emoji2]
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu izle sonra konuş sahibine söyle ipini bağlasın artık
Ne tesadüf oyunun duyurulduğu blizzcon videosuna ne kadarda çok benziyor[emoji2] demekki blizzard oyunu duyurmadan daha önce millete dağıtmış. Kalleş blizzard. Sonuç olarak:
Yani ortada bir dağıtım yok. Sadece blizzard içersinde çekilmiş ilk gün görüntüleri var. Devam yeni sıvamaya geçelim lütfen.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı