Online oyunlar sarmıyor

quality459

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2020
Mesajlar
525
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eskiden Valorant LoL oynarken rekabet vardı derecelide - yiyince üzülürdüm, rank atlayınca sevinirdim. Şimdi oyunlara bakınca 2-3 adam vurayım çıkayım kafasındayım. Bu nasıl geçer?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmez, hatta iyi olmuş diyebilirim. Rekabet duygusu aynı oyunda yeni hiçbir deneyim yaşamadan saatler geçirmenizi sağlıyor. Ama keyif almak için ortamları geze geze oyunların mekaniklerini eşeleye eşeleye yeni deneyimler elde etmek için oyunlar oynadığınız zaman asıl oyunlardan keyif almaya başlıyorsunuz.
 
Ben de sizin gibiydim şu an baydım, bir süre hikayeli oyun oyna sadece (2 yıl falan), online oyunları özlersin o zaman tekrar zevk almaya başlarsın.
 
Yaş ilerledikçe bende de o hırs ve keyif kayboldu. Artık online oyunda çok zaman geçiremiyorum. Kısıtlı zamanım varsa açıyorum bir ARAM ya da Rocket League’de bir iki maç atıp çıkıyorum. Sıklıkla hikayeli oyunlar oynar oldum. Stres sıkıntı ve hırs duygusu yerini casual gaming’e bıraktı.
 
Bütçeniz biraz varsa bf serisinden bişeyler alın derim hayatta kalma ve Online pvp içinde rustu öneririm yada Titanfall 2 öneririm iyi günler dilerim.
 
O tarz bir rekabetçilik en başında belli bir enerji ve odaklanma gerektiriyor zaten. Offline oyunlara yönelebileceğin gibi; karakterini yarattığın ve farklı oyuncularla 'beraber' savaştığın online oyunlara da yönelebilirsin. Örnek olarak DC Universe Online.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı