Online oyunlara ne kadar para harcıyorsunuz?

Zamanında CS:GO'ya kaptırdığım paralar haricinde artık Amazon Prime Gaming aracılığıyla gelmiyorsa hiç para yatırmıyorum. Peki siz ne kadar para harcıyorsunuz? Harcadığınız paralardan kâr sağlıyor musunuz?
Kart toplamak için 100-200 TL harcadım kartlardanda 300-400 net gelir var oyun alırkende kart gelirlerinden alıyorum zaten oyun içi harcama olarak nerdeyse hiç harcamıyorum sadece eskiden wolfteame harcıyodum kurt falan almak için.
 
Allods Online oyununa 2011-2013 yıllarında 3000 TL'ye yakın para yatırmıştım, yaklaşık 400-500 TL gibi bir kar elde edebilirdim fakat niyetim daha çok oyundan zevk almak ve eğlenmekti. 2014 yılından itibaren hiç bir oyuna bir daha para yatırmadım sanırım hiç bir oyun o oyun kadar beni kendisine bağlamadı.
 
Genelde oyun sömürüyorum 😅 pay to Win oyunları oynamadığım için diğer Online oyunlarda da harcama yapmıyorum el emeği yetiyor sonunda binlerce lira harcayanlarla aynı kapasitede oluyorum. Diğer bir konu Ülkemize uygun fiyatlandırma yapan oyunları satın alıyorum ha diyelim pahalı yaptılar en sevdiğim oyunda olsa satın almam korsan oynarım...
 
Oyunların gambling sitelerine 5-10 k arası euro, dolar dönüşümü yatırmıştım. Bu miktarın 2X 3X profit etmişimdir. Tabii hepsini wager de bitirmedim. Bekleterek bu miktarlara ulaştım.
 

Geri
Yukarı