Online oyunlarda mermiler işlemiyor

Youtube linkini paylaşabilirsin. Daha rahat olur.

Problemin adı "desync"
2 oyuncunun aynı sunucuda aralarında senkronizasyon sorunu olduğunda bu problem oluşur.
En kralı PUBG de olur. Eskiden battlefield de de yaşıyordum ben.
Bunu çözmek için yapabileceğiniz bir şey yok maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun size video.Göremiyorsanız yavaşlatıp izleyebilirsiniz.
Bu olayı her salise yaşıyorum yani 10 adam öldürdükten sonra bir kez falan değil.Herkese çok fazla mermi atıyorum olay bu yine ölmüyorlar.

Dostum bana mı öyle geldi bilmiyorum fakat videoda nişangahın adamın kafasının üzerinde değil de etrafında geziyor gibi görünüyor. 1 merminin boyun/gövde kısmına isabet ettiğini gördüm yalnızca. Başka videolar da yükleyebilir misin?

Bu durum bana da nadiren R6'da oluyor. Silah sesini duyuyorum ve aimin adamın üzerinde olduğundan eminim ama ölüyorum. Çünkü adamın pingi 9 oluyor ve benimki 100 civarı oluyor. İkimiz de aynı anda ateş etsek bile adamın pingi daha az olduğundan sunucuya benden 90 milisaniye önce adamın ateş ettiği mesajı gidiyor ve hs attıysa sistem beni direk öldü olarak varsaydığı için her ne kadar bende ateş etmiş olarak gözükse de sunucuda "ölü" olarak gözüktüğüm için işlemiyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bence yanlışın var.3-4 tane kafaya gidiyor.Varsayalım haklısın boyuna attığım zaman damage belirtici çalışmalı ne kadar damage vurduğumu anlamalıyım değil mi?
Bence yanlışın var.3-4 tane kafaya gidiyor.Varsayalım haklısın boyuna attığım zaman damage belirtici çalışmalı ne kadar damage vurduğumu anlamalıyım değil mi?

Son düzenleme:

Hangi monitörü kullanıyorsun? Marka ve modeli?

İşte bu problem server side online oyunlardan kaynaklanıyor. Client side oyunlarda herkesin oyunu kendi sisteminde oynatılır. Diyelim ki, önünüzden birisi geçiyor, arkadaşınızla ateş ettiniz. Sizin pinginiz 150, arkadaşınızın pingi 30. Arkadaşınız düşmanı önde, siz arkada göreceksiniz. Client side olursa, ikinizde hasar verirsiniz. Ancak server side olursa, siz vuramazsınız, arkadaşınız vurur. Bundan kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…