MermisiİşlemeyenAdam
Decapat
Telefona video çeksem burdan paylaşabilir miyim ? Yoksa YouTube a mı yüklemem gerekiyor.
Bence yanlışın var.3-4 tane kafaya gidiyor.Varsayalım haklısın boyuna attığım zaman damage belirtici çalışmalı ne kadar damage vurduğumu anlamalıyım değil mi?Bu durum bana da nadiren R6'da oluyor. Silah sesini duyuyorum ve aimin adamın üzerinde olduğundan eminim ama ölüyorum. Çünkü adamın pingi 9 oluyor ve benimki 100 civarı oluyor. İkimiz de aynı anda ateş etsek bile adamın pingi daha az olduğundan sunucuya benden 90 milisaniye önce adamın ateş ettiği mesajı gidiyor ve hs attıysa sistem beni direk öldü olarak varsaydığı için her ne kadar bende ateş etmiş olarak gözükse de sunucuda "ölü" olarak gözüktüğüm için işlemiyor![]()
Bence yanlışın var.3-4 tane kafaya gidiyor.Varsayalım haklısın boyuna attığım zaman damage belirtici çalışmalı ne kadar damage vurduğumu anlamalıyım değil mi?Dostum bana mı öyle geldi bilmiyorum fakat videoda nişangahın adamın kafasının üzerinde değil de etrafında geziyor gibi görünüyor. 1 merminin boyun/gövde kısmına isabet ettiğini gördüm yalnızca. Başka videolar da yükleyebilir misin?
Öncelikle yaşadığım sorun bütün oyunlarda olan bir sorun. Sorunun oyunlarda olmadığını düşünüyorum. Her oyun bozuk olamaz değil mi? Oynadığım oyunları da yazayım size Warface, CS:GO, Star Wars Battlefront 2, BF4, Black Squad yeterlidir sanırım. Ve bana kötüsün diyen arkadaş kötü olsam bu sorunu buraya yazmam herhalde yaşıyorum ki yazıyorum.
Pingim en fazla 60MS bu arada.
Asus 144Hz 1MsHangi monitörü kullanıyorsun? Marka ve modeli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.