Online oyunlarda ping gösterecek bir program var mı?

Kendi içinde yoksa göremezsin. İndirdiğin uygulama kendi sunucusuna ping atacak oyunda bağlandığın sunucuya değil.
 
Oynadıgım oyunda ping göstergesi yok bu yüzden gösteren bir program var mı?
  1. PingPlotter: Windows işletim sistemi için geliştirilmiş ücretsiz bir ping izleme ve internet bağlantısı analiz programıdır. Ping değerlerini grafiksel olarak gösterir ve zaman içindeki değişimleri takip etmek için kullanışlıdır.
  2. Ping Monitor: Windows ve macOS için kullanılabilen ücretsiz bir ping izleme programıdır. Oyun sunucularına, web sitelerine veya özel IP adreslerine ping atarak ping değerlerini görüntüler.
  3. Pingtest by Ookla: Web tabanlı bir hizmet olup, çevrimiçi bir ping testi yapmanızı sağlar. Oyun sunucuları da dahil olmak üzere herhangi bir hedefe ping atabilirsiniz.
  4. Fping: Linux ve Unix benzeri sistemler için ücretsiz ve açık kaynaklı bir ping aracıdır. Komut satırından kullanılır ve ping değerlerini görüntülemek için kullanışlıdır.
  5. Latency Buddy: Windows ve macOS için ücretsiz bir ping ölçüm uygulamasıdır. Oyun sunucuları, IP adresleri veya URL'ler için ping değerlerini ölçebilir.
Bu programları kullanarak oyun sunucularınıza ve internet bağlantınıza dair ping değerlerini kolayca takip edebilirsiniz. Böylece gecikmeler hakkında bilgi sahibi olup, oyun deneyiminizi iyileştirebilirsiniz.

Ama bazı oyunlar arka planda başka uygulama çalıştığını anlar ise (mesela ping göstergesini oyunun içinde açıyorsun) yasaklanabilirsin hileden dolayı (biliyorum bu hile değil ama öyle anlayabilir anti hile yazılımları.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı