Online oyunlarda sistem gecikmesi yaşamak

Mur4tkilic

Centipat
Katılım
20 Aralık 2022
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bilgisayarımı ve internet sağlayıcımı değiştirdim. Oynadığım oyunları yeni bilgisayara kurdum ancak özellikle LoL ve CS2 de gecikme problemi yaşıyorum.
Yani şöyle mesela LoL'de Tab tuşuna basıp bıraktığım zaman 1 sn geç kapanıyor veya skill attığım zaman yarım 1 saniye geç atıyor aynı şekilde CS2'de de aynı problem var yürürken W tuşunu bıraktığımda karakter yürümeye devam ediyor.
LoL'de ms sabit 8 FPS 400 civarında bazen 200e kadar düşebiliyor, diğer tarafta CS2'de bu problemi yaşadığım zaman bazen oyun donup atıyor. Beraberinde Discord'da kapanıyor, fikri olan varsa çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yeni kurdum herşeyi hepsi güncel bios dahil

Çok alakasız geliyor en zorlu oyunları en yüsek ayarda oynuyorum lol ve csde sorun yaşıyorum aslında internetten şüpheleniyorum ama 1000 mbit fiber var alakası olacağını düşünmüyorum
Dediğim gibi silip yüklemeyi deneyin.
 
İnternet testi yapın ve buraya atın. Eğer değer iyi çıkarsa oyuna girip deneyin. Şu anki durum göz önünde bulundurulduğunda sorun internette gözüküyor. Çok ufak ihtimal klavye ile ilgili.

İnternet testinde 950/10 hız veriyor nadiren 900e kadar düşüyor download kısmı.
Klavye ASUS ROG STRIX Scope RX
 
Gayet akıcı klavyede hiçbir gecikme takılma vs yaşamıyorum bu arada 10 tane oyundan sadece ikisinde sorun yaşıyorum ikisi de Online internet ağır basıyor gibi
Hocam modeminizi yeniden başlatıp oyuna girin. Şuan anlattığınız bütün şeyler sorunun modemden kaynaklı gecikme olduğunu gösteriyor.
-Modem sıcak bir yerde ise yerini değiştirin.
-Modemi yeniden başlatın.
 
Hocam modeminizi yeniden başlatıp oyuna girin. Şu an anlattığınız bütün şeyler sorunun modemden kaynaklı gecikme olduğunu gösteriyor.
-Modem sıcak bir yerde ise yerini değiştirin.
-Modemi yeniden başlatın.

Modemi yeniden başlatmayı denedim kablolarını kontrol ettim zaten 12 gün oldu geleli oda yeni
 

Geri
Yukarı