Eskiden vardı diye biliyorum ki yaptığım şeylerden dolayı kalma riskim vardı zaten defterlere su döküyordum oradan oraya koşturuyordum
ilkokula 2 yaşından önce mi başladınız.
Eskiden vardı diye biliyorum ki yaptığım şeylerden dolayı kalma riskim vardı zaten defterlere su döküyordum oradan oraya koşturuyordum
ilkokula 2 yaşından önce mi başladınız.
Hocam yaşınızı söylemekte çekinecek bir şey yok, çok fazla öğretmen tanıyorum daha hiçbiri ilk/ortaokulda birini bırakmadı.
İlkokula 2 yaşından önce mi başladınız.
Şimdi hocam 14 yaşındasınız, 2011 doğumlusunuz, okula 2017-2018'de başladınız, 21 Temmuz 2012'de ilkokulda sınıfta kalmak kavramını kaldıran bir yasa getirildi, siz 2017-2018de başladınız, yani sizin durumunuzda ilkokulda kalmak mümkün değil.Hocam biliyorum ama yaptıklarım hocalarım gözüne çok çarpıyordu.
6 veya 7 yaşlarımda başlamıştım diye hatırlıyorum.
Şimdi hocam 14 yaşındasınız, 2011 doğumlusunuz, okula 2017-2018'de başladınız, 21 Temmuz 2012'de ilkokulda sınıfta kalmak kavramını kaldıran bir yasa getirildi, siz 2017-2018'de başladınız, yani sizin durumunuzda ilkokulda kalmak mümkün değil.
Online oyunlarda toksik insanlar olur. Yapacak bir şey yok. Rahatsız oluyorsanız Online oyunlar oynamayın.
@efebilgin07, yabancı sunucularda da toksik insanlar olur. Yapacak bir şey yok. Doğrudan umursamayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.