Onlu grup priz önerisi

Alprn3.20i1

Decapat
Katılım
18 Ağustos 2021
Mesajlar
159
Çözümler
1
Yer
Çorum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AsRock B450 HDV.R4, AMD RYZEN 5 3600, XPC CL16 8GB RAM, MLD300 240GB, WD 1TB , FSP HYDRO K 500 80+PLUS Bronze, ASUS Phoenix GT 1030 GDDR5, Dark Guardian Mini.
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar teknisyeni
Merhaba. Bilgisayarım için 10'lu kablosuz grup priz arıyorum. Kablosunu kendim takacağım. Marka öneriniz nedir?
 
Linkteki genelde karşımıza çıkan model.
Kaliteli kablolar ile kullanabilirsiniz. İyi kablo takarsan stabilite falan kaybolmaz. Bunlara fazla yüklenmeyin. 10'lu olması akım sınırını değiştirmiyor.
 
Viko tercih edilebilir, grup priz olarak.

Kabloyu kendiniz takarsanız stabilliğini kaybedersiniz. O yüzden genelde o sayıda ve kaliteli prizleri kabloları bütünleşiktir.
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız, konu sahibi 3*2,5 milimetrekare TTR kablo alıp ( Öznur, HES gibi ) ucuna da Viko çoklu priz takar ve bir problem olmadan, stabilligini de kaybetmeden kullanir.
 

Viko kadar olmasa da Mutlusan da güvenilirdir. Kablo tercihini iyi yapman lazım. 10 tane fişi kaldıracak kadar güvenilir kalın bakırlı bir kablo bağlamalısın. Yoksa ince gelirse kablo ısınma yapıp eriyip şase yaptırabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Viko tercih edilebilir, grup priz olarak.

Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayınız, konu sahibi 3*2, 5 milimetrekare ttr kablo alıp ( öznur, HES gibi ) ucuna da viko çoklu priz takar ve bir problem olmadan, stabilligini de kaybetmeden kullanir.

Ben de tam öyle yapacaktım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı