Onu UI 7 diğer cihazlara ne zaman gelecek?

maydonozdiyarı

Hectopat
Daha fazla  
22 Ocak saat 21.00'de gerçekleşirilecek olan Samsung S25 unpacked etkinliği ile birlikte S25 tanıtılacak ve satın alınan telefonlar One UI 7 ile birlikte gelecek fakat diğer modellere ne zaman gelecek, aynı gün gelir mi yoksa birkaç hafta bekleyecek miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman gelecek bilmiyorum. Ama muhtemelen birçok cihazda performans düşecek.
Kötü cihazlarda belki bir kayıp olur ancak Beta programı testlerinde daha akıcı gözüküyordu bence. Animasyonları beğendim şahsen. Program veya oyunlarda ne olur onu bilemem ama bence animasyonlar 6.1'e göre daha iyi.

22 Ocak saat 21.00'de gerçekleşirilecek olan Samsung S25 unpacked etkinliği ile birlikte S25 tanıtılacak ve satın alınan telefonlar One UI 7 ile birlikte gelecek fakat diğer modellere ne zaman gelecek, aynı gün gelir mi yoksa birkaç hafta bekleyecek miyiz?
S serisine erkenden gelir ama model düştükçe daha geç geliyor. Bölgeden bölgeye de değişiyor bir de. Güncellemelerin bütün cihazlara gelmesi birkaç ayı buluyor genelde. Benim tahminim S serisi 1-2 ay içinde tamamen alır. Diğer cihazlar da yavaş yavaş sırayla alır. Güncellemeler birden sunulmadığı için beklemek gerekiyor. OneUI 6 ilk geldiğinde ben 2-2.5 ay beklemiştim sanırsam. Cihaz ne kadar iyi ise o kadar erken alıyor.

Kötü cihazlarda belki bir kayıp olur ancak beta programı testlerinde daha akıcı gözüküyordu bence. Animasyonları beğendim şahsen. Program veya oyunlarda ne olur onu bilemem ama bence animasyonlar 6.1'e göre daha iyi.

S serisine erkenden gelir ama model düştükçe daha geç geliyor. Bölgeden bölgeye de değişiyor bir de. Güncellemelerin bütün cihazlara gelmesi birkaç ayı buluyor genelde. Benim tahminim s serisi 1-2 ay içinde tamamen alır. Diğer cihazlar da yavaş yavaş sırayla alır. Güncellemeler birden sunulmadığı için beklemek gerekiyor. One UI 6 ilk geldiğinde ben 2-2.5 ay beklemiştim sanırsam. Cihaz ne kadar iyi ise o kadar erken alıyor.

Hocam sizce A25'te sıkıntı çıkarır mı?

Hocam sizce A25'te sıkıntı çıkarır mı?
Çok bir fark olmaz bence. Annem A24 kullanıyor, şuan gayet akıcı. Güncellemeden sonra bir hata vesaire olmazsa performansta fark olmaz. Güncellemeleri ilk yapınca biraz telefon afallamış gibi oluyor ancak zamanla o da düzelir. Güncelleme A25'e geldiği zaman YT'den performans karşılaştırmaları izleyebilirsin emin olmak için. Ben de geldiği gibi yüklemem. Sonuçta daha kararlı ve akıcı olacak deniliyor ama ne olacağı kesin değil.

Şubat-Mart konuşuluyor şu sıralar. Henüz tam tarihi bilen yok. Sistem optimizasyonu ve animasyon kalitesi anlamında One UI 6.1'i aşmasını bekliyorum. Yoksa hayal kırıklığı olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı