Onvo 110 vs Onvo 012 vs Onvo 011

İnanın çok fazla bilgim yok ov 110 la ama güzel duruyor ben sizin için yine de biraz testlerine bakacağım videolardan tekrar yorum düşerim buraya.

Çok teşekkürler ilginiz için hocam, çok mutlu olurum. Değerlendirmelere falan bakarsanız anlarsınız zaten.

Çok teşekkürler ilginiz için hocam, çok mutlu olurum. Değerlendirmelere falan bakarsanız anlarsınız zaten.
Ben teşekkür ederim hocam inceledim karşılaştırmada yaptım ov 110 gerçekten çok iyi bir makina ikisinin arasında menzil farkı var ov 110 40 km menzil 12 ise 50 arasında çok fark yok
bide ov 110 da arka amortisör yok ama ön amortisör gayet yeterli diye düşünüyorum almanızı tavsiye ederim

Ben teşekkür ederim hocam inceledim karşılaştırmada yaptım ov 110 gerçekten çok iyi bir makine ikisinin arasında menzil farkı var ov 110 40 km menzil 12 ise 50 arasında çok fark yok.
Bir de ov 110 da arka amortisör yok ama ön amortisör gayet yeterli diye düşünüyorum almanızı tavsiye ederim.

Ah ya, arka amortisör var sanıyordum ben :/ kötü oldu bu bir tık.

Ben teşekkür ederim hocam inceledim karşılaştırmada yaptım ov 110 gerçekten çok iyi bir makine ikisinin arasında menzil farkı var ov 110 40 km menzil 12 ise 50 arasında çok fark yok.
Bir de ov 110 da arka amortisör yok ama ön amortisör gayet yeterli diye düşünüyorum almanızı tavsiye ederim.

Onvo 012 de var mı arka amortisör?

Hocam görmemişim renginden dolayı ov 110 da var arka amörtisör.

Oh tamam rahatladım :D tamam hocam alacağım sanırım ya, umarım memnun olurum. Bu konuya güncelleme yaparım 6 Temmuz'da. Çok teşekkürler.

Rica ederim gayet güzel pişman olmazsınız bende 3 Temmuz'da alacağım yüksek ihtimalle ov 12 X Plus şimdiden hayırlı olsun iyi günler.

2 mizde dönüş yaparız o zaman :D iyi günler hocam.

Rica ederim gayet güzel pişman olmazsınız bende 3 Temmuz'da alacağım yüksek ihtimalle ov 12 X Plus şimdiden hayırlı olsun iyi günler.

Hocam tekrar merhaba, Kıbrıs'tan getirtmeyi düşünüyorumda, daha ucuza gelir mi bilginiz var mı bu konuda?

Hocam tekrar merhaba, Kıbrıs'tan getirtmeyi düşünüyorumda, daha ucuza gelir mi bilginiz var mı bu konuda?

Son düzenleme:

Hocam hiçbir fikrim yok olabilir.

Ama sanmıyorum Onvo Türk malı İstanbul'da mağzası Kıbrıs'ta olduğunu düşünmüyorum.

Ama sanmıyorum Onvo Türk malı İstanbul'da mağzası Kıbrıs'ta olduğunu düşünmüyorum.

Belki Kıbrıs'ta daha ucuza bulunur diye düşünmüştümde.

Ama kötü tarafı fiyatlarda daha da artacak maalesef bende bir an önce almak istiyorum.

Belki Kıbrıs'ta daha ucuza bulunur diye düşünmüştümde.

Olabilir hocam ama sanmıyorum yine de ailen gittiğinde teknoloji mağzalarına göz atsın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı