Onvo 110 vs Onvo 012 vs Onvo 011

Ama kötü tarafı fiyatlarda daha da artacak maalesef bende bir an önce almak istiyorum.

Olabilir hocam ama sanmıyorum yine de ailen gittiğinde teknoloji mağzalarına göz atsın bence.

Onvo 012 xplusta karar kıldık, diğerleri amortisör var diyor ama bildiğiniz yok, xplusta ise muhteşem amortisör, bütçeyi aşıyor olsa da almayı deneyeceğiz.

Süper bir fikir olmuş bende X-Plus alacağım çift motorlu hem ön hem arka süspansiyonları çok iyi.

Aynen, hocam size sorayım ben, çift motor hız dışında yokuşlara çıkarken açılmalı değil mi? Yokuşa çıkarken çift motor+tek Turbo basacağım.

Süper bir fikir olmuş bende X-Plus alacağım çift motorlu hem ön hem arka süspansiyonları çok iyi.
Birde vitesi sonamı almam lazım?

Birde vitesi sonamı almam lazım?

Aynen, hocam size sorayım ben, çift motor hız dışında yokuşlara çıkarken açılmalı değil mi? Yokuşa çıkarken çift motor+tek Turbo basacağım.

Bir de vitesi sonamı almam lazım?

Bir de vitesi sonamı almam lazım?

Evet çift motora geçmek için ayrı bir tuş var normalde arkadan itişli ama çift motor olunca ikisde devreye giriyor ve daha iyi hızlanabiliyorsunuz daha iyi yol tutuyor daha iyi yokuş çıkıyorsun vs. vites konusuna gelirsek bende çok fazla bilmiyorum ama 1. 2. 3. olarak 3 tane vites var 3. en hızlısı biraz geç gördüm mesajı kusura bakmayın.

Evet çift motora geçmek için ayrı bir tuş var normalde arkadan itişli ama çift motor olunca ikisde devreye giriyor ve daha iyi hızlanabiliyorsunuz daha iyi yol tutuyor daha iyi yokuş çıkıyorsun vs. vites konusuna gelirsek bende çok fazla bilmiyorum ama 1. 2. 3. olarak 3 tane vites var 3. en hızlısı biraz geç gördüm mesajı kusura bakmayın.
Eco turbo ne işe yarıyor tam olarak?

Eco Turbo ne işe yarıyor tam olarak?

Hiç bilmiyorum mod mu var ki? Herhalde eco modu az şarj kullanması içindir.

Eco Turbo ne işe yarıyor tam olarak?

Kanka ben aldım scooter 012 X Plus arkadaşımda vardı deneme şansım oldu gerçekten inanılmaz hızlı olması ve pahalı olması düşüncesiyle OV-112 aldım gerçekten Bu da çok 1000W 012 ile 012 xplusın arasında bir scooter hız sınırını açtığımda düz yolda şarj Full'ken 39 gördüm 69 kgyim.

Son düzenleme:
Hiç bilmiyorum mod mu var ki? Herhalde eco modu az şarj kullanması içindir.

Kanka ben aldım scooter 012 X Plus arkadaşımda vardı deneme şansım oldu gerçekten inanılmaz hızlı olması ve pahalı olması düşüncesiyle OV-112 aldım gerçekten bu da çok 1000W 012 ile 012 xplusın arasında bir scooter hız sınırını açtığımda düz yolda şarj Full'ken 39 gördüm 69 kgyim.

012 aldım, gayet memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı