Onvo 42" Full HD Android 13 Smart LED TV alınır mı?

555232

Decapat
Merhaba herkese, bu televizyonu kuzenim alacak. Sizce bu fiyat bandına göre nasıl bir ürün? Ürün androidmiş, YouTube Netflix falan izleyecek. Sizce alınır mı? Ve içinde basit oyunları oynayabilir mi? 5300 TL fiyatı.

Merhaba herkese, bu televizyonu kuzenim alacak. Sizce bu fiyat bandına göre nasıl bir ürün? Ürün androidmiş, YouTube Netflix falan izleyecek. Sizce alınır mı? Ve içinde basit oyunları oynayabilir mi? 5300 TL fiyatı.
İncelemesini Donanım Arşivi yapmıştı bakabilirsin. Hatta bende favorilerime eklemiştim uygun fiyatlı alırım diye. Ben beğeniyorum fiyatına göre alınabilir.

Basit oyunlar oynar 190 ekran bizde var gayet iyi
Ama web OS olanını tercih edin bence.

Hocam Donanım Arşivi'nin yorumlarında Android'in sürekli sıfırlanması gerektiğini söylemişler doğru mudur bu?
Ben bayağı önce izledim incelemesini, 1 yılı geçmiş olabilir. O zamandan bu zamana alan kullanıcıların yorumları çok önemli. Detaylıca yorumları bence incele ve bir ortalama çıkar derim. Sonuçta elektronik alet, başkasında olan bir sorun sende olacak diye bir durum yok. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı