İncelemesini Donanım Arşivi yapmıştı bakabilirsin. Hatta bende favorilerime eklemiştim uygun fiyatlı alırım diye. Ben beğeniyorum fiyatına göre alınabilir.Merhaba herkese, bu televizyonu kuzenim alacak. Sizce bu fiyat bandına göre nasıl bir ürün? Ürün androidmiş, YouTube Netflix falan izleyecek. Sizce alınır mı? Ve içinde basit oyunları oynayabilir mi? 5300 TL fiyatı.
Merhaba herkese, bu televizyonu kuzenim alacak. Sizce bu fiyat bandına göre nasıl bir ürün? Ürün androidmiş, YouTube Netflix falan izleyecek. Sizce alınır mı? Ve içinde basit oyunları oynayabilir mi? 5300 TL fiyatı.
Hocam renk ve kontrast önemli değil diyorsanız alabilirsiniz.
Görüntü versin yeter hocam.
İncelemesini Donanım Arşivi yapmıştı bakabilirsin. Hatta bende favorilerime eklemiştim uygun fiyatlı alırım diye. Ben beğeniyorum fiyatına göre alınabilir.
Ben bayağı önce izledim incelemesini, 1 yılı geçmiş olabilir. O zamandan bu zamana alan kullanıcıların yorumları çok önemli. Detaylıca yorumları bence incele ve bir ortalama çıkar derim. Sonuçta elektronik alet, başkasında olan bir sorun sende olacak diye bir durum yok.Hocam Donanım Arşivi'nin yorumlarında Android'in sürekli sıfırlanması gerektiğini söylemişler doğru mudur bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.