Oobelibmkey dosyası virüs mü?

Semih317

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bilgisayarımda AppData/Local kısmında oobelibmkey adlı bir dosya buldum. Metin belgesi olarak gözüküyor. İçinde anlamadığım bir şeyler yazıyor, bir bilgisi olan var mıdır? Yabancı sitelerde malware virüsü tarzında bir şeyler gördüm ama emin olamadım.

Arkadaşlar bugün bilgisayarımda AppData/Local kısmında oobelibmkey adlı bir dosya buldum. Metin belgesi olarak gözüküyor. İçinde anlamadığım bir şeyler yazıyor, bir bilgisi olan var mıdır? Yabancı sitelerde malware virüsü tarzında bir şeyler gördüm ama emin olamadım.

Onlar belirli başlı kodlarla yazılmış bir dil silmemeni öneririm aksi taktirde sistemini çökertebilirsin (tabii bildiğim kadarıyla)

Sistemini bir tarat istesen malwarebytes ve antivirüs ile, ve o kelimeyi google da arat karşına çıkacaktır ne olduğu.

Bir süre önce başka bir forumda bu sorun hakkında sordum ve bana bu dosyanın güvenli olduğunu ve Adobe tarafından, özellikle agshelper.exe tarafından oluşturulduğunu söylediler, yine de neden oluşturulduğunu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı