system car
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- oto müzik sistemleri
Aracım 2010 model opel corsa. Değişik bir çalışma yapmak istedim, mevcut satılan cihazların hepsi 6.5 inç ekrana sahip ve çok çirkin bir kasa yapısı var. Ben 8 inç bir ekran takmak istiyordum, ne böyle bir cihaz vardı ne de olsa bile benim aracın konsoluna sığmazdı. Bende sıvadım kolları ve çalışmaya başladım. Aracın orjinal yapısını bozmak istemedim, geri dönüşüm olsun istedim ve o yüzden birkaç parçayı çıkma aldım. Gerisine resimler ile devam edelim.
Daha sonra bebeşim için arka monitörler de sıra, onları da 8 inç yaptım. Üzerlerinde DVD oynatıcı ve USB girişleri de mevcut. Aynı zaman da öndeki ana ünite ile bağlantılı. Bu kafalık monitörlerinin döşeme rengi farklıydı, ben bunları söktüm ve aracın döşeme rengine en yakın döşeme kumaşı ile kapladım.
Çalışmam 5 gün sürdü. Keyifli de oldu, umarım beğenirsiniz.
Daha sonra bebeşim için arka monitörler de sıra, onları da 8 inç yaptım. Üzerlerinde DVD oynatıcı ve USB girişleri de mevcut. Aynı zaman da öndeki ana ünite ile bağlantılı. Bu kafalık monitörlerinin döşeme rengi farklıydı, ben bunları söktüm ve aracın döşeme rengine en yakın döşeme kumaşı ile kapladım.
Çalışmam 5 gün sürdü. Keyifli de oldu, umarım beğenirsiniz.