Merhaba. Forumda çoğu kişiye Opel Insignia 1.6 önerdiğimi illaki göreniniz olmuştur. Aracın 1.6 motorlusunu deneyimledim gayet ideal ancak ikinci el piyasasında 2.0'dan daha hızlı gittiği için 2.0 motorlulara nazaran daha yüksek fiyatlar isteniyor. Benim sorum 2.0 CDTI hakkında internette bazı kullanıcılar kronikleri ile çok uğraştım, yatak sardı vb. Yorumlar yapmışlar. Bazı kullanıcılar ise çok memnun olduklarını söylüyorlar.950.000 bandında temiz 2.0 CDTI Astra'lar bulunabiliyor. Kullanan arkadaşlar bu aracın cidden bir kronik problem açma olasılığı hakkında bilgi verebilir mi?

Astra yazmışım insignia olacak.Merhaba. Forumda çoğu kişiye Opel Insignia 1.6 önerdiğimi illaki göreniniz olmuştur. Aracın 1.6 motorlusunu deneyimledim gayet ideal ancak ikinci el piyasasında 2.0'dan daha hızlı gittiği için 2.0 motorlulara nazaran daha yüksek fiyatlar isteniyor. Benim sorum 2.0 CDTI hakkında internette bazı kullanıcılar kronikleri ile çok uğraştım, yatak sardı vb. Yorumlar yapmışlar. Bazı kullanıcılar ise çok memnun olduklarını söylüyorlar.950.000 bandında temiz 2.0 CDTI Astra'lar bulunabiliyor. Kullanan arkadaşlar bu aracın cidden bir kronik problem açma olasılığı hakkında bilgi verebilir mi?