Opel Vectra B 2.5 V6 fren şişiyor

Azizcan05

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ : İ3 7100
ANAKART: ESONIC H110NCL INTEL
EKRAN KARTI : RADEON RX 570 8GB
PSU: 400W
SSD : 120GB
HDD X2 : 250GB X2
Meslek
ÖĞRENCİ
Merhaba. Başlıktan da görmüş olduğunuz üzere vectra b aracımda ani fren yaptığım zamanda fren şişiyor ve dzıııııttt diye bir ses geliyor. Bunun çözümü var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

Emme manifolta giden boru var, ismini unuttum. O boruda sıkıntı vardır tahminimce sertleşmiştir. Borunun ortasında parca vardır, onda da sıkıntı olabilir subap benzeri kırılmısda olabilir.
böyle hızlı gidipte dururken bi şey olmuyo ama trafikte yavaş giderken oluyo fren sertleşiyo o ses geliyo

Emme manifolta giden boru var, ismini unuttum. O boruda sıkıntı vardır tahminimce sertleşmiştir. Borunun ortasında parca vardır, onda da sıkıntı olabilir subap benzeri kırılmısda olabilir.
o boru tam olarak ne işe yarıyor

Böyle hızlı gidip de dururken bir şey olmuyor ama trafikte yavaş giderken oluyor fren sertleşiyor o ses geliyor.

O boru tam olarak ne işe yarıyor.

Balataları ne zaman degistiniz? O borunun ortasında sibop var, Sibop'dan yapar o arızayı genelde. O sibop da sıkıntı var diye düşünüyorum.

Dızzt dediğin ses olurken pedalda titriyor mu? ABS sesi mi yani? Öyleyse ABS sensörlerinde sorun olabilir. Makineye bağlayınca hangi sensörde hata olduğunu gösterir.

Vestenhaus vakum borusunu diyorsunuz boruda çatlak vs olabilir eğer üzerinde çekvalf var ise o da arızalanmış olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı