Çözüldü OpenCore 0.5.8 Ses ve bootloder sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

seenone87

Centipat
Merhabalar,
Thinkpad T430 i5 3320M cihazıma OpenCore ile Catalina kurdum fakat ALC 269 için bütün alc idleri denememe rağmen giriş/çıkış aygıtlarını göremedim. Daha önce Clover ile Mojave'de Alcid 28 ve 29 ile sorunsuz ses alıyordum.
Bir de Windows EFI'yi bozdu sanırım OC bootloader, kurulumdan sonra Boot ekranında Windows'u göremedim.
Herkese iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
OC ile USB olmadan boot etmek için rehberi uyguladıysan Windows zarar görebilir.
Ses için buradaki tüm değerleri denemiş miydin?
Denemeden önce Kext klasöründe VodooHDA olup olmadığını kontrol edin.

Gecikme için kusura bakma hocam. VodooHDA ile ses biraz kısık çıksada ses sorunumu çözdüm, teşekkürler.
OC ile USB olmadan boot etmek için rehberi uyguladıysan Windows zarar görebilir.

Gecikme için kusura bakma hocam. VodooHDA ile ses biraz kısık çıksada ses sorunumu çözdüm, teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı