W Wonderfull Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 72 17 Ağustos 2023 #31 Monster51 dedi: 0.93 e dahi çıkarırsın. Dediğim gibi önemli olan şey sistemi boot edip kurulum ekranına ulaşabilmektir. Yalnız asıl kurulum macOS montereyin masaüstü ekranına ulaşınca başlıyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam, bilemediğim yerleri foruma sora sora hallederim artık
Monster51 dedi: 0.93 e dahi çıkarırsın. Dediğim gibi önemli olan şey sistemi boot edip kurulum ekranına ulaşabilmektir. Yalnız asıl kurulum macOS montereyin masaüstü ekranına ulaşınca başlıyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Olsun hocam, bilemediğim yerleri foruma sora sora hallederim artık
W Wonderfull Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 72 17 Ağustos 2023 #32 Hocam bu arada kingston usb yerine bu sefer sandisk bellek kullanıyorum umarım bunun da bir yararı olur
Hocam bu arada kingston usb yerine bu sefer sandisk bellek kullanıyorum umarım bunun da bir yararı olur
M Monster51 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 194 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #33 Bazılarında çok zorlandığım oldu batarya, uyku, hami gibi ama doğru takip edersen güzel bir performans alırsın. Uzun sürer ama değer bence. Wonderfull dedi: Hocam bu arada kingston usb yerine bu sefer sandisk bellek kullanıyorum umarım bunun da bir yararı olur Genişletmek için tıkla... İnşallah Ha bu arada Hackintosh yazılmış USB normal USB ye formatlayabilirsin haberin olsun Recep Baltaş videosunda bahsetmişti.
Bazılarında çok zorlandığım oldu batarya, uyku, hami gibi ama doğru takip edersen güzel bir performans alırsın. Uzun sürer ama değer bence. Wonderfull dedi: Hocam bu arada kingston usb yerine bu sefer sandisk bellek kullanıyorum umarım bunun da bir yararı olur Genişletmek için tıkla... İnşallah Ha bu arada Hackintosh yazılmış USB normal USB ye formatlayabilirsin haberin olsun Recep Baltaş videosunda bahsetmişti.
M Monster51 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 194 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #35 Video Hackintosh da yazılı olsa eski haline çevirebilirsin USB yi orada her şey anlatmış. Dikkatle dinlersen sıkıntı olmaz. Yanlış şeyi biçimlendirme yeter.
Video Hackintosh da yazılı olsa eski haline çevirebilirsin USB yi orada her şey anlatmış. Dikkatle dinlersen sıkıntı olmaz. Yanlış şeyi biçimlendirme yeter.
W Wonderfull Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 72 17 Ağustos 2023 #36 Rufus ile hallediyorum hocam onu, freedos veya önyüklenebilir değil seçeneğini seçerseniz kullanabiliyorsunuz tekrardan.
Rufus ile hallediyorum hocam onu, freedos veya önyüklenebilir değil seçeneğini seçerseniz kullanabiliyorsunuz tekrardan.
M Monster51 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 194 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #37 Sen yazdın mı USB ye imajı onu söyle.
W Wonderfull Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 72 17 Ağustos 2023 #38 Monster51 dedi: Sen yazdın mı USB ye imajı onu söyle. Genişletmek için tıkla... Hocam içinize doğdu sanırım Tam şu anda bitti Şimdi 0.9.2 sürümünü mü kullanayım yoksa sizin attığınızı mı?
Monster51 dedi: Sen yazdın mı USB ye imajı onu söyle. Genişletmek için tıkla... Hocam içinize doğdu sanırım Tam şu anda bitti Şimdi 0.9.2 sürümünü mü kullanayım yoksa sizin attığınızı mı?
M Monster51 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 194 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #39 Benim attığımı dene. Çalışırsa güzel sonra 0.92 yi dene bakalım. Çalışırsa yemin ederim havalara ucacağım.
Benim attığımı dene. Çalışırsa güzel sonra 0.92 yi dene bakalım. Çalışırsa yemin ederim havalara ucacağım.
W Wonderfull Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 72 17 Ağustos 2023 #40 Kurulum sonrası klasörünü bu şekilde atmamda sıkıntı olur mu?