irfanGnll Megapat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 431 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #1 Yüklemeyi yaptım fakat klavye Türkçe seçmeme rağmen olmuyor. Hala Avrupa klavyesi olarak devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2020
Yüklemeyi yaptım fakat klavye Türkçe seçmeme rağmen olmuyor. Hala Avrupa klavyesi olarak devam ediyor.
Çözüm blackandyellow 19 Nisan 2020 Olabilir. English US algılar genelde. Sonuçta İngilizce tabanlı Geliştiricilere bağlı bir durum. İlerde gelebilir ve düzelebilir. Not: Eğer macOS sistemi diyorsanız geçiş yapmanız lazım.
Olabilir. English US algılar genelde. Sonuçta İngilizce tabanlı Geliştiricilere bağlı bir durum. İlerde gelebilir ve düzelebilir. Not: Eğer macOS sistemi diyorsanız geçiş yapmanız lazım.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 19 Nisan 2020 #2 Olabilir. English US algılar genelde. Sonuçta İngilizce tabanlı Geliştiricilere bağlı bir durum. İlerde gelebilir ve düzelebilir. Not: Eğer macOS sistemi diyorsanız geçiş yapmanız lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
Olabilir. English US algılar genelde. Sonuçta İngilizce tabanlı Geliştiricilere bağlı bir durum. İlerde gelebilir ve düzelebilir. Not: Eğer macOS sistemi diyorsanız geçiş yapmanız lazım.
KS KS irfanGnll Megapat Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 431 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #3 Sorunu hallettim teşekkürler. Çözüm: klavye ayarlarından Türkçe q harici olan her klavyeyi silmek. Artı 0 Eksi