MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bu son gönderdiğin EFI ile boot ettim ancak sanırım USB portlarını görmüyor. Ne mouse ne de klavye çalışıyor, Ethernet'in çalıştığını da dolayısıyla göremiyorum.
Ben buradaki Monterey ile sıfır kurulum yaptım, ayrı bir SSD'ye ve Ethernet bu şekilde sorunsuz çalıştı. Ancak benim kullanmak zorunda olduğum Firewire 800 UAD-2 Satellite ses işlemci cihazlarım var. Maalesef Apple, Big Sur'dan sonraki sistemlerde Firewire 800 desteğini kaldırmış. Dolayısıyla ben Catalina'yı kullanmak zorunda kalıyorum. Daha önceki anakartım Z170X de her şey sorunsuz çalışıyordu. ASUS Z490 Creator'da Catalina ile bu sorunları yaşıyorum.
SSDT-RHUB'u eklemeyi unutmuşum, bu yüzden USB portlarınız çalışmadı. Big Sur'dan "sonraki" sürümlerde desteği kalktıysa, Big Sur yerine niye Catalina kullanıyorsunuz ki şu an?
SSDT-RHUB'u eklemeyi unutmuşum, bu yüzden USB portlarınız çalışmadı. Big Sur'dan "sonraki" sürümlerde desteği kalktıysa, Big Sur yerine niye Catalina kullanıyorsunuz ki şu an?
EFI klasörümüze yeni bir kext eklemek veya çıkarmak için ne gibi adımlar yapacağınıza kısaca değineceğiz. İlk olarak aracımızı indirelim; https://github.com/corpnewt/ProperTree/archive/refs/heads/master.zip Kext ekleyecek veya çıkaracak ise isek EFI > OC > Kext klasörünün içine ilgili kext...
www.technopat.net
İndirdiğiniz SSDT'yi EFI/OC/ACPI klasörüne atın ve ardından 2.attığım linkteki rehberi uygulayın.