OpenCore ile Intel_I225 Ethernet LAN çalışmıyor

Son düzenleme:
Akşama doğru göndereceğim dediğim gibi :)
@Dervişane yamalar eklendi. Deneyiniz :)
Tamam hemen deniyorum.
tamam hemen deniyorum
Gönderdiğiniz dosyayı config.plist olarak değiştirdim ve sistemi açtım ama maalesef yine görmedi.
Tamam hemen deniyorum.

Gönderdiğiniz dosyayı config.plist olarak değiştirdim ve sistemi açtım ama maalesef yine görmedi.

Son düzenleme:
USB'deki EFI'yi yedekledikten sonra, USB'deki EFI'yi silip verdiğim linkteki EFI'yi test eder misiniz?

Tamam hemen deniyorum.

USB'deki EFI'yi yedekledikten sonra, USB'deki EFI'yi silip verdiğim linkteki EFI'yi test eder misiniz?

Bu son gönderdiğin EFI ile boot ettim ancak sanırım USB portlarını görmüyor. Ne mouse ne de klavye çalışıyor, Ethernet'in çalıştığını da dolayısıyla göremiyorum.

Ben buradaki Monterey ile sıfır kurulum yaptım, ayrı bir SSD'ye ve Ethernet bu şekilde sorunsuz çalıştı. Ancak benim kullanmak zorunda olduğum Firewire 800 UAD-2 Satellite ses işlemci cihazlarım var. Maalesef Apple, Big Sur'dan sonraki sistemlerde Firewire 800 desteğini kaldırmış. Dolayısıyla ben Catalina'yı kullanmak zorunda kalıyorum. Daha önceki anakartım Z170X de her şey sorunsuz çalışıyordu. ASUS Z490 Creator'da Catalina ile bu sorunları yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSDT-RHUB'u eklemeyi unutmuşum, bu yüzden USB portlarınız çalışmadı. Big Sur'dan "sonraki" sürümlerde desteği kalktıysa, Big Sur yerine niye Catalina kullanıyorsunuz ki şu an?
Catalina'ya kadar Firewire desteği var. Big Sur ve Monterey'de Firewire desteğini kaldırmış Apple. SSDT-RHUB'u ekleyip tekrar gönderebilir misiniz?

Siz de ekleyebilirsiniz:

İndirdiğiniz SSDT'yi EFI/OC/ACPI klasörüne atın ve ardından 2.attığım linkteki rehberi uygulayın.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı