OpenCore macOS Mojave kurulumu end randomseed hatası

OzanOzates

Hectopat
Katılım
4 Ağustos 2016
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Laptopumda dualboot olarak macOS kullanmak istiyordum ancak Windows'u silip sonra baştan kurmak gibi bir seçeneğim olmadığı için Mojave versiyonuna yönelmeye karar verdim. YouTube üzerindeki rehberden izleyip yapmaya çalıştım ancak açıklamada verilen RAW dosyasında OpenCore loader kullanılıyordu yani rehberdeki end randomseed hatasının çözümünü uygulayamadım. İnternet üzerinden biraz araştırma yapsam da bir çözüm üretemedim.
Sistemim: HP Gaming Pavilion - 15-CX0032NT (detaylı bilgiler için: HP Gaming Pavilion - 15-cx0032nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği)
Umarım yardımcı olabilirsiniz, şimdiden teşekkür ediyorum.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2021-01-11 at 22.41.58.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-11 at 22.41.58.jpeg
    37,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Config ayarladınız mı?

EFI/OC klasörünün içinde olan Config dosyalarından işlemcime uygun olanı seçtim. Dosya adını config.plist olarak değiştirdim.
Config ayarladınız mı?

Bu arada yukarıda belirttiğim gibi Windows'u silip tekrar kurmak istemiyorum. Ancak bu şarta uyarak bana herhangi bir versiyonu veya yükleyiciyi atabilirseniz onu kurmaya da çalışabilirim. Mojave'ye yönelmemin tek sebebi bildiğim kadarıyla Windows'un yanına kurulum yapılabilen son macOS sürümü olması.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı