Çözüldü OpenIV kuruluyken GTA Online'da sıkıntı yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirGunduz

Hectopat
Öncelikle selamlar, açık dünya indirimi gelmişken GTA V alayım dedim. Hikayeyi bitirdikten sonra birkaç mod yüklemek istiyorum ama nasıl siliniyor bilmiyorum ve OpenIV kurulu olursa hiç bir mod olmadan Online'da sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
OpenIV'ün sistemde kurulu olması herhangi bir sorun teşkil etmez. Sistemde kurulu olmasından ziyade oyuna mod kurduğunuzda sorun teşkil eder.

Oyuna mod kurmadığınız veya kurduktan sonra Online'a girerken kaldırdığınız takdirde sorunsuz oynayabilirsiniz.
OpenIV'ün sistemde kurulu olması herhangi bir sorun teşkil etmez. Sistemde kurulu olmasından ziyade oyuna mod kurduğunuzda sorun teşkil eder.

Oyuna mod kurmadığınız veya kurduktan sonra Online'a girerken kaldırdığınız takdirde sorunsuz oynayabilirsiniz.

Çözüm
Open IV'ün sistemde kurulu olması herhangi bir sorun teşkil etmez. Sistemde kurulu olmasından ziyade oyuna mod kurduğunuzda sorun teşkil eder.

Benim bildiğim oyunun içine kurarsanız sıkıntı yapar. Eğer ki oyunun dosyasına bir dosya ile kurarsanız. (Atıyorum TR yama) mod klasörü olur, modları silecekseniz veya TR yamayı silecekseniz mod klasorünü silin veya adını değiştirin.

TR yama moda girdiği için bir arkadaşım ban yemişti (kalıcı).
Cheat Engine de bunun gibi.
Bir arkadaşımda da sadece Open IV yüklüydü kalıcı ban yedi.

Benim bildiğim oyunun içine kurarsanız sıkıntı yapar. Eğer ki oyunun dosyasına bir dosya ile kurarsanız. (Atıyorum TR yama) mod klasörü olur, modları silecekseniz veya TR yamayı silecekseniz mod klasorünü silin veya adını değiştirin.

TR yama moda girdiği için bir arkadaşım ban yemişti (kalıcı).
Cheat Engine de bunun gibi.
Alıntıladığınız mesajda aynı şeyi söyledim zaten. OpenIV programı sistemde kurulu olsa bilse sıkıntı çıkarmaz. Ama oyunun içine mod kurduğunuzda işler değişir.

Öncelikle selamlar, açık dünya indirimi gelmişken GTA V alayım dedim. Hikayeyi bitirdikten sonra birkaç mod yüklemek istiyorum ama nasıl siliniyor bilmiyorum ve Open IV kurulu olursa hiçbir mod olmadan Online'da sıkıntı yaratır mı?

Yaratıyor hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Online'a girmeden önce oyun kapalıyken bu videodaki işlemi yapıyorum işe yarıyordu.

Yaratıyor hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Online'a girmeden önce oyun kapalıyken bu videodaki işlemi yapıyorum işe yarıyordu.

Videoyu şimdi izleyeceğim, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı