Opensea NFT satmak isterken "There was an error with your transaction" hatası

FFewwy

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar, tarayıcımı ve cüzdan hesabımı değiştirdim ama sorun çözülmedi. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Dostlar, tarayıcımı ve cüzdan hesabımı değiştirdim ama sorun çözülmedi. Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Cüzdanınızda nft yi yüklemek için yeterli Ethereum bulunmaz ise bunu diyor diye biliyorum nft yi yüklerken Ethereum zinciri yerine polygon zincirini seçiniz problem düzelecektir diye düşünüyorum.

1645885178837.png

Eğer Ethereum'unuz yeterince varsa ve bunu diyorsa ya da zaten polygon zincirini seçtiyseniz sayfayı birkaç kez yenileyip deneyin.

Cüzdanınızda nft yi yüklemek için yeterli Ethereum bulunmaz ise bunu diyor diye biliyorum nft yi yüklerken Ethereum zinciri yerine polygon zincirini seçiniz problem düzelecektir diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1316708

Eğer Ethereum'unuz yeterince varsa ve bunu diyorsa ya da zaten polygon zincirini seçtiyseniz sayfayı birkaç kez yenileyip deneyin.
Dostum zaten polygon ağını kullanıyorum ve dediğim gibi en az 50 defa denedim olmuyor yinede sağol

Hatanın tam SS ini atabilir misiniz benim Ethereum'um yok diye almıştımda bu hatayı. Bu arada mobildeyseniz MetaMask'in browserından yüklemeyi deneyin.

Şu an mobiledeyim ve bir süre daha PC başına gecmiycem ama bir videoda buldum sorunu eminim görmüşsünuzdur

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220226-180810.png
    Screenshot_20220226-180810.png
    136 KB · Görüntüleme: 336
Şu an mobiledeyim ve bir süre daha PC başına gecmiycem ama bir videoda buldum sorunu eminim görmüşsünuzdur.

Reklam engelleyici ya da VPN'ininiz açıksa kapatın ya da opensea cüzdanınızı açıp Refresh fundsa tıklayın. Hala hata devam ediyorsa ve openseanin uygulaması yüklü değilse onu yükleyip oradan devam edin.

1645889980933.png

Not: Birkaç yabancı kaynaktan araştırdım.

Reklam engelleyici ya da VPN'ininiz açıksa kapatın ya da opensea cüzdanınızı açıp Refresh fundsa tıklayın. Hala hata devam ediyorsa ve openseanin uygulaması yüklü değilse onu yükleyip oradan devam edin.

Eki Görüntüle 1316789

Not: Birkaç yabancı kaynaktan araştırdım.
Olmuyor başka siteler deneyeceğim ilgin için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı