Opera Artık QR Kod ile Android ve PC Arası Senkronizasyon Destekliyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.938
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Opera QR Senkronizasyon

Opera verileri, bir QR koduyla Android ve PC arasında senkronize etmeye yarayacak yeni bir güncelleme yayınladı. Opera, Android ve PC için web tarayıcısına, mobil ve masaüstü sürümleri arasında veri senkronizasyonunu kolaylaştıran yeni bir güncelleme yaptı. Şirket ayrıca Android sürümüne, tarayıcıda yerel bir sohbet özelliği olan Flow to Opera’yı ekledi. Opera’nın Android sürümü artık, kullanıcıların masaüstü […]

Devamı: Opera Artık QR Kod ile Android ve PC Arası Senkronizasyon Destekliyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
My Flow'u aktif etmek isteyenler için:
  1. Önce, bilgisayardaki Opera'nın ayarlarından My Flow'u etkinleştirmeniz gerekiyor, etkinleştirince soldaki barda "My Flow" ikonu çıkacak.
  2. My Flow sekmesine ikonuna tıklayın, açılan sekmede sağ üstte "Telefonunuzu Bağlayın" butonuna tıklayın. QR Kod karşınıza çıkacak.
  3. Telefonunuzdaki Opera'da, Hızlı Erişim'de arama barına dokunduktan sonra sağ üstte çıkan QR kod okuyucuya dokunun. Bilgisayardaki QR kodunu telefondan taratın, eşlenecekler.
  4. Bilgisayarda, sağ üstte çıkan Flow ikonuyla bağlantıyı tek tıkla My Flow'a gönderebilirsiniz, telefonda da sağ alttaki Opera ikonuna dokununca açılan pop-upta çıkan "My Flow" sayfasından bağlantılarınıza erişebilirsiniz.
 
Ne güzel bir Opera vardı rahat rahat, ferah ferah kullanıyorduk. Arkada oyun açıkken ne kasma ne bir şey yapıyordu. Şu anki hali oyundan en az 30-50 FPS götürüyor, film izleyeceğım zaman Opera'da takıla takıla ilerleyen filmler, Chrome'de sanki internete Turbo takılmış gibi hiç donmadan izleniyor. Ne oldu Opera sana? Bu seninle ilgili son Technopat yorumum Opera şu an seni hayatımdan çıkarıyorum, elveda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı