1, 5 - 2 hafta önce bir güncelleme ile Opera çok kasmaya, donmaya başladı (önceden böyle değildi). Görev yöneticisinden baktığımda %100 CPU kullanımı gördüm. Görür görmez Chrome'a geçtim. Bu olay düzeltildi mi? Ve hangi tarayıcıyı kullanmalıyım?
1, 5 - 2 hafta önce bir güncelleme ile Opera çok kasmaya, donmaya başladı (önceden böyle değildi). Görev yöneticisinden baktığımda %100 CPU kullanımı gördüm. Görür görmez Chrome'a geçtim. Bu olay düzeltildi mi? Ve hangi tarayıcıyı kullanmalıyım?
Merhabalar. Bugün sizlere Firefox üzerinde en iyi deneyimi almak için yapabileceğiniz ince ayarları göstereceğim. Hadi başlayalım :) 1) İçerik işlemi sınırı. İçerik işlemi sınırı (E10S) her sekmeyi ayrı işlemlerde çalıştırır. Bu sayede stabilite artar ve performansınız yükselir. Bu Chrome...
Firefox çok kullanan biri olmadığım için, başlığa tavsiye ettiğim ayarlar yazmadım. Kişisel ayarlarım ve uzantı tavsiyelerimdir. Ayarları uygulayıp, uygulamamak size kalmıştır. Genellikle gizlilik odaklı ayar yaptığımdan, hayatınızı kolaylaştıran ayarları kapatabilirim. Ayrıca bağlantıdaki...