Opera düzeldi mi?

Sizin cihazda yaşanıyorsa bu sorun neden herkese kötü örnek oluyorsunuz?
Anlamadım ? Ne kastediyorsunuz ?
Chrome, Opera, Vivaldi, Brave, en çok şikayetçi olduğum tarayıcılar. Edge bana can oldu. Chrome de 5 6 sekmede %100 CPU sorunu oluyordu 32 GB RAM olmasına ragmen RAM doluluk oranının %56'sını kullanıyordu Chrome. Şu an mutluyum Edge Chromium cıktıgından beri kullanıyorum ne sorun yasadım ne de problemle karsılastım. Aşırı hızlı. Lütfen kullanmadan deneyimlemeden veya sistminizde sorun varsa yalandan programları kötülemeyin.
Eskiden cidden böyle oluyordu hocam. Şuan daha iyi. Belki güncellemeyle düzeldi yada ben yanlış gördüm.

Geçen gün hiç açılmadı bir ara, açıldığında da inanılmaz kasıyordu. Birkaç gündür açılmasında ve hızında bir sorun yok ama ilk açtığımda çıkan kaydedilen siteler bazen görünmüyor. Onun dışında bir sorun kalmadı. Yine de Opera kullanmaya devam ediyorum, göz alışkanlığı sanırım.

RAM ve CPU tüketen hali buysa ben çok merak ediyorum tüketmeyen halini? Chrome Opera veya Firefox olsaydı 1.5 GB'nin altında olmazdı kullandıgı bellek.
(RAM- 32 GB)
Anlamadım? Ne kastediyorsunuz?

Eskiden cidden böyle oluyordu hocam. Şu an daha iyi. Belki güncellemeyle düzeldi ya da ben yanlış gördüm.

Bilmiyorum, fakat gerçekten sistemin için hangiyi iyi ise senin bilgisayarın o tarayıcıda stabil çalışacaktır. Bunu kast ettim ben aslında.

Dosya Ekleri

• edge.png
    edge.png
    373,4 KB · Görüntüleme: 29
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı