Opera GX çok kasıyor

Benim demeye çalıştığımı hâla anlamamışsınız. Bakın, siz şu firma çalıyor, o yüzden bu firma diye öneri veriyorsunuz. Avast verileri satmaya başlar başlamaz fark edilmedi, anlaşılması zaman aldı. Kaspersky'da da bu durum varsa ne olacak? Bilmiyoruz böyle bir şey var mı yok mu. Ben o yüzden performansa dayalı önerinin daha mantıklı olduğunu söylüyorum. Derseniz ki Kaspersky Avast'a göre daha performanslı buna katılabilirim, sonuçta kişisel deneyim ama çalma işini bilemeyiz. Bu odak alınarak öneri verilmemeli.
Ben de diyorum ki Kaspersky'nin daha iyi olduğu zaten biliniyor. Şu ana kadar da Kaspersky'nin herhangi bir veri çalma haberi yapılmadığı Kaspersky en iyi Anti-virüs'ler arasında. Avast zaten hem kötü hem de veri çaldığı için iyice kötü duruma düşüyor. Eğer Kaspersky'nin de veri çaldığı ortaya çıkarsa o zaman konuşuruz bu konuları.
 
Sistem özelliklerim 8 GB RAM Ryzen 5 3500U Radeon Vega 8 ekran kartı bu kadar. Bence kimsenin bir şey çaldığı yok hepsi antivirüs sonuçta bence.
 
Dostum bende de kasıyordu Opera GX sanırım bir problem var tarayıcıda Google Chrome geçtim kısa süreliğine umarım Opera GX yapımcıları bu duruma el atar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı