Opera GX çok yavaş açılıyor

Ard4x2

Decapat
Merhaba. Opera GX gerçekten gördüğüm en hızlı tarayıcı ama yarın olup da bilgisayarı açıp Opera'yı açtığımda, 2 saat açılmıyor, kasıyor. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Opera GX'de bulunan Ram ve İşlemci sınırlayıcısını aktif ettiniz mi peki? Eğer etmediyseniz aktif edebilirsiniz

2. . Ardından bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları silmeyi deneyiniz. Silmek için "Windows Logosu+ R" kombinasyonu ile "Çalıştır" sekmesini açın. Ardından "temp" , "%temp% ve "recent" klasörlerini "Aç" yerine yazın. Tüm klasörleri açtıktan sonra bu klasörlerdeki tüm dosyaları temizleyin.

3. Windows aramasına "Disk Temizleme" yazınız ve bilgisayarınızdaki gereksiz sistem dosyalarını temizleyiniz. Temizlerken seçtiğiniz kutucuklara dikkat ederek temizleyiniz.

4. Bu adımlardan sonra da yavaş açılma devam ediyorsa bilgisayarınıza virüs taraması yapabilirsiniz. Bunun için size Malwarebytes programını önerebilirim. İsterseniz güvendiğiniz başka bir antivirüs programı kullanabilirsiniz.

Eğer sorun devam ederse bizi bilgilendirirseniz teşekkür ederiz. Opera GX Browser ile mutluluklar dilerim...

Gerçekten yardımcı oldu. Ve, eskiden Opera virüslü siteler ile açılıyordu. Açtığım başka bir konuda ona da değindim. Şuan Opera GX acayip hızlı açılıyor, ve bilgisayarım da temizlendi. Ayrıca daha hızlı çalışması için Başlangıç menüsünü Start10 yaptım. Ve WindowsBlinds ile bilgisayarım şuan harika gözüküyor. Çok teşekkür ederim. :)
Virüsleri MalwareBytes ile temizledim. Öneriyorum.

Gerçekten yardımcı oldu. Ve, eskiden Opera virüslü siteler ile açılıyordu. Açtığım başka bir konuda ona da değindim. Şuan Opera GX acayip hızlı açılıyor, ve bilgisayarım da temizlendi. Ayrıca daha hızlı çalışması için Başlangıç menüsünü Start10 yaptım. Ve WindowsBlinds ile bilgisayarım şuan harika gözüküyor. Çok teşekkür ederim. :)
Virüsleri MalwareBytes ile temizledim. Öneriyorum.
bendede google cok hızlı calısıyor ama opera gx hızlı acılmasına ragmen sitelere girerken googleden daha yavas giriyor yayınlara girerken arada donmalar meydana geliyor ama googleden olmuyor senin yaptıklarını yapsam düzelirmi acaba

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı