Maalesef herkeste 8 GB RAM yok. 2 GB olanlar da var.Bana kalırsa tarayıcıların bu kadar RAM kullanması bir sorun değil. Sonuç olarak 8 GB 16 GB RAM alırken kullanmak için alıyoruz. 16 GB RAM kullanamayacak zaten tek başına.
RAM limitlerini aşıyor, ek olarak sürekli sekmeler flush yiyor ve aşırı derecede yavaş oluyor tarayıcı.Opera GX normal haliyle yiyor ama RAM kullanımını sınırlarsanız düşürebilirsiniz. Böyle bir özelliği var.
Kendim aktif olarak şuan kullanmıyorum zaten. Beni RAM vs.olayları değil de görüntüsü çok yorduğu için bırakmıştım.RAM limitlerini aşıyor, ek olarak sürekli sekmeler flush yiyor ve aşırı derecede yavaş oluyor tarayıcı.
Opera GX tam bir çöp. Hep göz boyuyorlar, RAM kullanımı gayet yüksek ve hantal.
Edge veya Vivaldi geç, rahatla. Burada tecrübe(ler) konuşuyor.
Galiba evet..Sol tarafta olan Discord gibi şeylere bakabildiğimiz yer açık mı? Genelde onlar çok RAM tüketiyordur.
Peki sizce varsayılan tarayıcı yapmalı mıyım Opera'yı? Yoksa Google mı olmalı?Grafik ve özellik olarak Chrome'dan daha fazla seçeneğe sahip olduğu için, kaynak tüketmesi normal.
Bir şey diyeceğim. Arkadaşlar az RAM yiyor diye Opera GX önerdi ama durum bu:
Eki Görüntüle 823164
Ve neden Opera'da 1 sekme açık olmasına rağmen 17 sekme açık? Google'da aynı şekilde... Sadece bu iletiyi göndermek için bu sekme açık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.