Çözüldü Opera GX hızlandırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yakın zamanda GX geçtim ve şöyle bir durum var: Chrome'ye göre daha yavaş yani Chrome sanki 60FPS Opera ise 45FPS gibi ve geçişlerde falanda akıcılık bozuluyor. Önerebileceğiniz ayar var mıdır?

16 GB 3000 MHz RAM.
Ryzen 5 2600 işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Siz de haklısınız ben fanboyluk yapmıyorum, sadece hangi tarayıcıyı kullan malıyım? Güvenlik sorunu yaşamayacağım ayriyeten hızlı olacak bir tarayıcı arıyorum.

Microsoft Edge(Chromium) derim zaten bir denerseniz nasıl bir şey olduğunu görürüsünüz.
Güvenlik sorunu yaşamayacağım.

Microsoft Edge Windows güvenliği ile senkronize çalışır.

Microsoft Edge en hızlı tarayıcılardandır.
Ünlü yayıncıların kullanması ürünün iyi olduğunu göstermez. Berbat bir tarayıcı. Ben önerimi yaptım. Hala hantal ve veri çalan bir berbat tarayıcımsı şeyi kullanmak istiyorsanız siz bilirsiniz.
Hayır, onu demiyorum. Mesela çok ünlü bir yayıncı o kadar önemli bilgileri bilgisayarında taşıyor, kullanıyor. Şuana kadar neden sorun yaşamamışken (bakın hem de böyle büyük bir yayıncı diyorum) biz niye sorun yaşayalım? Çok merak etmiş durumdayım.

Ünlü yayıncıların kullanması ürünün iyi olduğunu göstermez. Berbat bir tarayıcı. Ben önerimi yaptım. Hala hantal ve veri çalan bir berbat tarayıcımsı şeyi kullanmak istiyorsanız siz bilirsiniz.

Evet gayet haklısınız ben böyle güvenlik isterim.

1608149746249.png

Hayır, onu demiyorum. Mesela çok ünlü bir yayıncı o kadar önemli bilgileri bilgisayarında taşıyor, kullanıyor. Şuana kadar neden sorun yaşamamışken (bakın hem de böyle büyük bir yayıncı diyorum) biz niye sorun yaşayalım? Çok merak etmiş durumdayım.

Bilmeyebilirler ve siz bilirsiniz biz verilerimizi beş kuruş etmez tipsiz
ve yavaş tarayıcıya teslim etmeyiz.

Evet gayet haklısınız ben böyle güvenlik isterim.

Eki Görüntüle 784602

Bilmeyebilirler ve siz bilirsiniz biz verilerimizi beş kuruş etmez tipsiz.
Ve yavaş tarayıcıya teslim etmeyiz.

Siz de haklısınız ben fanboyluk yapmıyorum, sadece hangi tarayıcıyı kullan malıyım? Güvenlik sorunu yaşamayacağım ayriyeten hızlı olacak bir tarayıcı arıyorum.

Microsoft Edge(Chromium) derim zaten bir denerseniz nasıl bir şey olduğunu görürüsünüz.
Güvenlik sorunu yaşamayacağım.

Çözüm

Deneyelim ozaman. Ayriyeten şimdi tüm şifrelerimi değiştirip, Opera GX'i siliyorum. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı