Opera GX kullanılır mı?

Haklısınız. İnsan çıkan onca haberden sonra endişeleniyor önemli biri olmasa bile. Yani opera benim hangi siteye girdiğimi, hangi ayakkabılara baktığımı bilse benden bir şey eksilmez ama işte. Mobilde bana en hızlısı Brave geldiği için kullanıyorum. En kullanışlısı da o geliyor.

Bu konudan sonra Opera GX'i bırakmaya karar verdim. Fakat kararsızım Vivaldi mi Brave mi yoksa Edge mi kullanmalıyım?
Edge az kaynak harcıyor ve hızlı. Vivaldi ortalama, ama büyük oranda kişiselleştirme var. Brave ortalama kaynak ortalama hız, gizlilik. Ünlü değilseniz yukarda yazan mesajdaki gibi çok işinize yaramaz ama Vivaldi ve Brave'de reklam ve izleyici engelleme var.

Opera GX'in bir artısı yok kesinlikle. VPN için kullanacaksınız Opera kullanın Opera GX'i̇ değil. Bana kalırsa Google Chrome kullanın.

Sizce Opera GX tarayıcısı kullanılır mı? Şu an aktif olarak Firefox kullanıyorum.
Opera GX kullanıyorum. Gayet memnunum.

Eskiden Chrome kullanıyordum Chrome'dan sonra Opera GX çok hızlı geldi bana.

Hocam ben kullanıyorum gayet memnunum. Ne kadar RAM kullanacağını siz seçebiliyorsunuz.

Ben Edge kullanmanızı öneririm. Edge şu an en iyi tarayıcılardan birisi. Kullanıyorum ve çok memnunum Edge'den. Sayfaları şıp diye açıyor. Scroll animasyonu çok hoş. Arayüzü sade ve kolay. Opera kullanmanızı önermem asla. Genellikle kullananlar dahili VPN, reklam engelleyici gibi ıvır zıvırlar var diye kullanıyor. Ki bu ıvır zıvırları eklentiler ile Edge'e ekleyebiliyorsunuz. Gereksiz bir tarayıcı Opera.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…