Opera GX kullanılır mı?

Gerçekten bende anlamadım. Yahu biz kimizde bizim şifrelerimize bakacaklar? Zaten kim bilir hangi datalarımız kimlerin ellerinde. Önemli bir kişilik olmadığınız sürece takılması gereken bir konu olduğunu düşünmüyorum. WhatsApp kullanmayın o zaman data alıyor. Google Drive'a backup atanlar hemen silsin. Soyutlayalım kendimizi. Birde leptoplarına bant koyanlar var.. Siyasi lider, ünlü vs olsan anlayışla karşılayacağım.
Haklısınız. İnsan çıkan onca haberden sonra endişeleniyor önemli biri olmasa bile. Yani opera benim hangi siteye girdiğimi, hangi ayakkabılara baktığımı bilse benden bir şey eksilmez ama işte. Mobilde bana en hızlısı Brave geldiği için kullanıyorum. En kullanışlısı da o geliyor.

Bu konudan sonra Opera GX'i bırakmaya karar verdim. Fakat kararsızım Vivaldi mi Brave mi yoksa Edge mi kullanmalıyım?
Edge az kaynak harcıyor ve hızlı. Vivaldi ortalama, ama büyük oranda kişiselleştirme var. Brave ortalama kaynak ortalama hız, gizlilik. Ünlü değilseniz yukarda yazan mesajdaki gibi çok işinize yaramaz ama Vivaldi ve Brave'de reklam ve izleyici engelleme var.

Ben Edge kullanmanızı öneririm. Edge şu an en iyi tarayıcılardan birisi. Kullanıyorum ve çok memnunum Edge'den. Sayfaları şıp diye açıyor. Scroll animasyonu çok hoş. Arayüzü sade ve kolay. Opera kullanmanızı önermem asla. Genellikle kullananlar dahili VPN, reklam engelleyici gibi ıvır zıvırlar var diye kullanıyor. Ki bu ıvır zıvırları eklentiler ile Edge'e ekleyebiliyorsunuz. Gereksiz bir tarayıcı Opera.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı