Opera GX kullanılır mı?

Normalde Edge kullanıyorum, ama son zamanlar çok sorunlu çalışıyor çözemedim. Gx'e geçiş yapılır mı?

Opera şirketi Norveç tabanlı olsa bile hisselerinin %90'ı Çin şirketlerinin elinde. Hayal edemeyeceğiniz kadar verilerinizi satıyorlar. Brave kullanabilirsiniz.
 
Ben Gx'in tasarımını fazla begenmedigim için normal Opera kullanıyorum ama tasarımı sizin için güzelse kullanılabilir pek farkı yok sanırım.
VPN, reklam engelleyicisi, kenar çubuğu olsun bayağı bir işimi yarıyor benim. Kaynak kullanımı açısından Chrome ile arasında çok fark var diyorlardı ama pek fark yok.
 
kullanılmaz bence. Güvenlik sorunlarını geçtim bir sürü ıvır zıvır var tarayıcıda gereksiz.
 
Uzun zamandır chrome kullanıyorum, kasma yapıyor. Bu kasmalar eklentilerim yüzünden mi acaba yoksa chrome kaynaklımı bilmiyorum. Açıkçası kontrol etmeye bile üşeniyorum. Neyse yakında başka bir tarayıcı deneyeceğim. Opera gx çok kötü bir arayüze sahip benim açımdan. Siyah kırmızı cafcafl oyuncu şeysi yüzünden sevemedim. Minimal siyah olsun bizim olsun ✌️
 
Mozilla Firefox deneyebilirsiniz.
 
F

Chrome, Edge, Opera One, Opera GX kullandım. Firefox net en iyisi. Guvenli olmasi ve popüler olmasi da cabası. Gx igrenc bir ürün. Fire.

Chrome, Edge, Opera One, Opera GX kullandım. Firefox net en iyisi. Guvenli olmasi ve popüler olmasi da cabası. Gx igrenc bir ürün.

Firefox'da arka planı değiştirememiz canımı sıkıyor benim şahsen.
 

Geri
Yukarı