Opera GX kullanmak mantıklı mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
İnternette, reklamlarda herkes bu Opera GX öneriye ama YouTuber'lere baktığımda herkes Google, Opera (normal olan) kullanılıyor nadiren Opera GX kullan YouTuber gördüm Opera GX cidden iyi yoksa yalan mı?

(Mod kurmak dışında)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette, reklamlarda herkes bu Opera GX öneriye ama YouTuber'lere baktığımda herkes Google, Opera (normal olan) kullanılıyor nadiren Opera GX kullan YouTuber gördüm Opera GX cidden iyi yoksa yalan mı?

(Mod kurmak dışında)

Ben bir süre kullandım bazı özellikleri(oto reklam engelleyici, detaylı arayüz, yapay zeka vs.) Güzel, fakat bir süre sonra alışamadım ve gene choroma geçtim önerim deneyin beğenmezseniz geri geçersiniz.

Verilerini Çin'e satmak istiyorsan kullanılır ama eğer verilerinin çalınmasını istemiyorsan Zen gibi Firefox tabanlı tarayıcılara bak.

(Mod kurmak dışında)

Biz bir şey diyemeyiz ben çokça tarayıcı kullandım, hep tekrar Google'a döndüm. Google, çok sade olduğu için çok kullanışlı bence. Ama bu tabii ki sana bağlı bir durum. Bir tarayıcı az kullanılıyor diye bu onu kötü yapmaz.

Gayet mantıklı VPN gerektirmeden kendi VPN'i ile Discord vb girebilirsin özelleştirebilir arka plan ara yapay zekasıyla beş dakikada cevabının sonucunu alabilirsin.

Chrome'a alışkınsan Chromium olarak kullanabileceğin en iyi tarayıcı Brave
Chromium varken Brave o kadar iyi değil Chromium tarayıcılar arasında.

Uzun zamandır kullanıyorum. Tasarımı hoşuma gidiyor, ekstra özellikleri çok kullanışlı geliyor. Tavsiye edebilirim.

Verilerin satılması konusunda iddialar var ancak kullandığımız her program veya sosyal medya platformu bir yerden verilerimizi satıyor zaten. Eğer Çin'e satıyorlarsa da benim umrumda değil artık.

(Mod kurmak dışında)

Hocam gayet iyi bir tarayıcı RAM ayarlama önbellek temizleme falan bunlar çok iyi eklentiler. Fakat RAM kullanımını en düşüğe alsanız bile Google'dan daha fazla RAM'yer. Özellikle işlemciyi gerektiğinden çok fazla kullanan bir tarayıcı. Ben olsam önermem. Özellikle düşük donanımlı sistemlere kesinlikle önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı