Grafen Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 687 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS 16 LAPTOP AMD Ryzen 5 5600H HP 88EE Anakart Samsung 2x4 8 GB 3200 MHz NVIDIA GeForce RTX 3060 80W 512 GB M.2 SSD 144 HZ 1 MS 16.1" IPS Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2021 #21 Lostless dedi: Değil mi? Bence hızlı. Genişletmek için tıkla... Benim 4 GB ramim var Chrome'u açtığımda 6'sını sömürüyor baranegun dedi: Ara yüzde Chrome kadar hızlısı yok. Güvenilir olmaması onu yavaş yapmaz. Genişletmek için tıkla... Dostum bence hızlı değil fakat güvenilir.
Lostless dedi: Değil mi? Bence hızlı. Genişletmek için tıkla... Benim 4 GB ramim var Chrome'u açtığımda 6'sını sömürüyor baranegun dedi: Ara yüzde Chrome kadar hızlısı yok. Güvenilir olmaması onu yavaş yapmaz. Genişletmek için tıkla... Dostum bence hızlı değil fakat güvenilir.
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 1 Mayıs 2021 #22 baranegun dedi: Ara yüzde Chrome kadar hızlısı yok. Güvenilir olmaması onu yavaş yapmaz. Genişletmek için tıkla... Chrome bence güvenli. Eğer Google'ye güveniyorsanız tabii .
baranegun dedi: Ara yüzde Chrome kadar hızlısı yok. Güvenilir olmaması onu yavaş yapmaz. Genişletmek için tıkla... Chrome bence güvenli. Eğer Google'ye güveniyorsanız tabii .
Lostless Kilopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 871 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium E5800 | Palit Nvidia GeForce 9400 GT | ASUS P5G41T-M LX | Kingston 4GB DDR3 | PNY CS900 120GB - Seagate Barracuda 500GB | Everest 250W C4 PSU | Philips 190V | Arch Linux - Windows 7 Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #23 Grafen dedi: Benim 4 GB ramim var Chrome'u açtığımda 6'sını sömürüyor Genişletmek için tıkla... RAM kullamınında haklısın. Firefox'ta RAM yiyor ama o takılmaya başlıyor. Chrome bende çok kasmıyor.
Grafen dedi: Benim 4 GB ramim var Chrome'u açtığımda 6'sını sömürüyor Genişletmek için tıkla... RAM kullamınında haklısın. Firefox'ta RAM yiyor ama o takılmaya başlıyor. Chrome bende çok kasmıyor.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 1 Mayıs 2021 #24 O zaman hayırlısıyla Opera GX'i siliyorum.
Grafen Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 687 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS 16 LAPTOP AMD Ryzen 5 5600H HP 88EE Anakart Samsung 2x4 8 GB 3200 MHz NVIDIA GeForce RTX 3060 80W 512 GB M.2 SSD 144 HZ 1 MS 16.1" IPS Ekran Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2021 #25 O Görkem dedi: O zaman hayırlısıyla Opera GX'i siliyorum. Genişletmek için tıkla... Vatana millete hayırlı olsun. Sürprizbozan Makas kesmiyor
O Görkem dedi: O zaman hayırlısıyla Opera GX'i siliyorum. Genişletmek için tıkla... Vatana millete hayırlı olsun. Sürprizbozan Makas kesmiyor
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 1 Mayıs 2021 #26 Grafen dedi: Vatana millete hayırlı olsun. Sürprizbozan Makas kesmiyor Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Grafen dedi: Vatana millete hayırlı olsun. Sürprizbozan Makas kesmiyor Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu Dışı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 1 Mayıs 2021 #27 Geçmiş bulunmaktayım. Makas kesti.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #28 Edge.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 1 Mayıs 2021 #29 Grafen dedi: Benim 4 GB ramim var Chrome'u açtığımda 6'sını sömürüyor Dostum bence hızlı değil fakat güvenilir. Genişletmek için tıkla... Chrome ona RAMini verdikten sonra hizlaniyor vermezsen tabi yavas calisir. Edgeden sonra gelen en hizli 2. ya da 3. tarayici.
Grafen dedi: Benim 4 GB ramim var Chrome'u açtığımda 6'sını sömürüyor Dostum bence hızlı değil fakat güvenilir. Genişletmek için tıkla... Chrome ona RAMini verdikten sonra hizlaniyor vermezsen tabi yavas calisir. Edgeden sonra gelen en hizli 2. ya da 3. tarayici.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.191 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #30 Grafen dedi: Benim 4 GB ramim var Chrome'u açtığımda 6'sını sömürüyor Dostum bence hızlı değil fakat güvenilir. Genişletmek için tıkla... Hocam siz şaka mısınız? 4 GB RAM varsa 6'sını nasıl sömürüyor? Chrome yüksek bellek tüketimi olayı geride kaldı. Şu an en az bellek tüketen tarayıcı Chrome. Hızlı olmama olayını nereden çıkardınız? Ara yüzdeki en ferah, en hızlı tarayıcı Chrome. Güvenilir olduğunu nereden çıkardınız? Gizli sekmedeki verileriniz bile satılıyor.
Grafen dedi: Benim 4 GB ramim var Chrome'u açtığımda 6'sını sömürüyor Dostum bence hızlı değil fakat güvenilir. Genişletmek için tıkla... Hocam siz şaka mısınız? 4 GB RAM varsa 6'sını nasıl sömürüyor? Chrome yüksek bellek tüketimi olayı geride kaldı. Şu an en az bellek tüketen tarayıcı Chrome. Hızlı olmama olayını nereden çıkardınız? Ara yüzdeki en ferah, en hızlı tarayıcı Chrome. Güvenilir olduğunu nereden çıkardınız? Gizli sekmedeki verileriniz bile satılıyor.