Opera GX mi Firefox'mu ya da başka bir tarayıcı mı kullanmalıyım?

@O Görkem Microsoft Edge, internet Explorer gibi değil. Kendisi Chromium tabanlı. Kaynak tüketimi diğer tarayıcılara göre çok daha düşük. Opera'ya gelecek olursak, 2016 yılında Çin'li bir firmaya satıldı. Verileri sattığı söyleniyor. hiçbir şekilde kullanmayın. Firefox ise Windows üzerinde çok fazla bellek tüketiyor, sayfaları geç yüklüyor. Microsoft Edge kullanabilirsiniz.

@401146 kızgın atmanızdaki sebebi anlayamadım.

Hocam açtığınız kaçıncı tarayıcı konusu? Biraz araştırsaydın bari.

2 ay oldu Edge'ye geçeli. İlk 1 hafta çok zorlandım, yani yıllardır Chrome kullanıcısıyım ben Edge de yapamam elim Chrome'a gider falan diyordum Chrome'u sildim Edge yide Chrome'un olduğu yere koydum 1 haftada Chrome'un yerini dolurdu. Hem hızlı hem stabil hem de sade. Çok memnunum Edge'ye geçtiğim için. Tavsiye ederim.

Bir kere Chrome ve Firefox değil. Bende Edge, Brave ve Opera GX var. Opera'nın açılması vs. daha yavaş sanki. Tarayıcı tabanlı oyun oynarken Brave kullanmaya başladım. Normal zamanda da Edge kullanıyorum. Aslında tarayıcı sayısını en fazla iki yapmak istiyorum ama silemedim Brave ya da Opera'yı.

@O Görkem Microsoft Edge, internet Explorer gibi değil. Kendisi Chromium tabanlı. Kaynak tüketimi diğer tarayıcılara göre çok daha düşük. Opera'ya gelecek olursak, 2016 yılında Çin'li bir firmaya satıldı. Verileri sattığı söyleniyor. Hiçbir şekilde kullanmayın. Firefox ise Windows üzerinde çok fazla bellek tüketiyor, sayfaları geç yüklüyor. Microsoft Edge kullanabilirsiniz.

@401146 kızgın atmanızdaki sebebi anlayamadım.

hocam açtığınız kaçıncı tarayıcı konusu? Biraz araştırsaydın bari.

Bir konu vardıda herkes ona kızdı bende güzel mantıklı bir cevap verdim o yüzden bozuldu haha.

Bir kere Chrome ve Firefox değil. Bende Edge, Brave ve Opera GX var. Opera'nın açılması vs. daha yavaş sanki. Tarayıcı tabanlı oyun oynarken Brave kullanmaya başladım. Normal zamanda da Edge kullanıyorum. Aslında tarayıcı sayısını en fazla iki yapmak istiyorum ama silemedim Brave ya da Opera'yı.
Brave bence Chrome'nin daha gizliliğe önem veren hali hocam. Ram vb. kullanım açısından aynı bence. Opera zaten gizliliği geçtim, arada sinir krizi gibi donması, video açılmama problemleri gibi bir ton sıkıntısı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı