Opera GX mi Firefox'mu ya da başka bir tarayıcı mı kullanmalıyım?

Arkadaş neden ironi yapmış? Ayrıca arkadaşın bu ironiyi Chrome üzerinden yazması bile trajikomik
Hocam Chrome'un ne kadar RAM sömürdüğünün farkında değilsiniz herhalde

Brave veya Firefox kullanabilirsiniz. İkisini de sevdiğim için ikisi de Laptop'umda var. Çok hafif ve hızlı tarayıcılar kesinlikle tavsiye ederim.

Brave veya Firefox kullanabilirsiniz. İkisini de sevdiğim için ikisi de Laptop'umda var. Çok hafif ve hızlı tarayıcılar kesinlikle tavsiye ederim.
Brave hızlı. Firefox değil. Ayrıca hafif olduklarını nereden çıkardınız?

Hocam Chrome'un ne kadar RAM sömürdüğünün farkında değilsiniz herhalde

Chrome tarayıcısının çok fazla bellek tüketme olayı geride kaldı. Boş bir sekmede 50-100 MB arası tüketiyor. Şu anda 7 Technopat Sosyal sekmesi açık, 300 MB RAM tüketiyor.

Brave hızlı. Firefox değil. Ayrıca hafif olduklarını nereden çıkardınız?

İkisi de canavar gibi kaynak tüketen tarayıcılar. Hafif değiller. Brave tarayıcısı en çok bellek tüketen Chromium tabanlı tarayıcılardan birisi. Firefox Windows üzerinde çok hantal çalışıyor, çok fazla CPU ve RAM tüketiyor.

Son yaşanan manifest 2 olaylarından sonra ben chromium kullanımımdan Brave kullanmaya geçtim. Biraz hortlatmış oldum ama güzel tarayıcı.
4GB RAM için Firefox haricinde hepsi sıyırıyor.
Fİrefox çok yiyor ya.

Brave e bakabilirsin. Operanın en büyük sorunu senin bilgilerini satması özellikle Facebook tarafına satması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…